5 tegn på at du ikke er klar for dating

Hvordan kan du egentlig vite når du er klar for dating igjen etter et brudd?

De fleste gidder ikke engang å stille seg selv dette spørsmålet, og stuper bare rett ut i det igjen. Men hvis du vil unngå å gjøre de samme feilene nok en gang, bør du ta hensyn til disse klare tegnene.

1. Du tenker på eksen din hver dag. Enten på hvordan de ville reagere på din nye jobb, eller at du ønsker de ville dø en langsom, smertefull død, hvis du tenker på eksen din hver dag, så er du ikke klar for å starte på datinglivet helt ennå.

2. Du snakker om din ex hver dag. Hvis du har mestret kunsten å snu hver samtale til en timeslang fortelling eller en rant, så er du ikke klar til for å date noen ny. Du må spørre en av vennene dine om dette, fordi sjansene er gode for at du ikke engang er klar over at du gjør det.

3. Blekket på skilsmissepapirene er ikke tørt enda. Uansett hvor lite du kanskje ønsket skilsmissen, trenger du fortsatt tid til å komme deg. I de fleste tilfeller bør du tenke måneder, ikke dager. En god tommelfingerregel er at folk trenger minst en måned for å komme seg for hvert år de var sammen.

4. Du kan ikke forestille deg å ikke være en del av et par. Det er forskjell på å føle et behov for noe, og ekte kjærlighet. Hvis du ikke vet hvem du er utenfor et forhold, er nå et godt tidspunkt å finne ut av akkurat det. Forventer du at en annen person skal gjøre deg fullkommen, eller gjøre deg lykkelig er det automatisk en oppskrift på katastrofe. Det er din jobb.

5. Du ønsker å begynne date noen før eksen din gjør det. Det er et klart tegn på sjalusi, som også er et symptom på utrygghet. Å starte et forhold ut av usikkerhet er en garanti for at du vil gjøre de fleste, om ikke alle, av de samme feilene du gjorde i forholdet som nettopp ble brutt.

Ta deg god tid til å reflektere over hva som var bra med forholdet og hva som ikke fungerte. Det kommer du til å ha masse godt igjen for senere i livet.Kilde: Tekst lånt og oversatt fra YourTango.com
Bildekilde: Thinkstock Photos

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul