8 tegn på at han er den rette

Selv når kjærlighet, lidenskap, og engasjementet er der, kan det likevel være vanskelig å avgjøre om du har funnet «den rette». Vårt råd til deg er å se opp for disse 8 betryggende tegnene.

Om kjæresten din passer under alle disse punktene, så er han definitivt gifte-materiale.

1. Han gir deg bedre selvtillit.
En mann som gir deg komplimenter, oppmerksomhet og støtte er gull verdt og sjelden vare. Om du føler at du er den eneste og vakreste kvinnen i hans liv, da er det ingen tvil om at han elsker deg.

2. Han oppmuntrer deg til å dra på jentekvelder.
Dette må vel være noe av det beste ved å finne mannen i sitt liv. Han vet hvor viktig venninnene dine er for deg og vil aldri gi deg dårlig samvittighet for at du vil tilbringe tid med dem. Tvert imot, han oppmuntrer deg til det!

3. Han godtar dine nærmeste.
Alle vil vel at han de elsker skal bli godt tatt imot av familie og venner, men det er også viktig at han liker dem også. Om han gjør det, beviser det at han aksepterer deg og de du har valgt å ha i livet ditt. Det ligger en herlig trygghet i den følelsen.

4. Han stikker ikke av når du forteller om gjelden din.
Mange som går inn i et forhold kommer til et punkt hvor man må fortelle om sine negative «sider». For en god del er dette blant annet for eksempel kredittkortgjeld, boliglån, studielån osv. Hvis han godtar dette og fortsatt har tillit til deg, så har du funnet deg en ordentlig mann du bør holde på!

5. Han av og til kan ofre en actionfilm for en romantisk komedie.
Vi kvinner elsker menn som kan se romantiske filmer sammen med oss av og til. Vi forventer absolutt ikke at du skal se «The Notebook» og andre Nicholas Sparks filmer med oss, men gjerne fine komedier med i alle fall en liten dose romantikk.

6. Han rømmer ikke fra konflikter.
I et forhold må det være mulig å diskutere uten at alt skal blåses opp til en stor krangel. Klarer han ikke å snakke fornuftig og være ærlig, så er dette trolig noe som aldri vil forandre seg. Dessverre.

7. Han er sterkt imot utroskap.
Det føles jo selvsagt veldig godt å vite at kjæresten din hater utroskap, for da er jo sjansen for at han vil være det mye større. Om han tidligere har opplevd at en eks har vært utro, så er faktisk dette også litt betryggende. Trist for han, men litt bra for deg. Hell i uhell.

8. Han vet nesten alt om deg, men vil hele tiden vite mer.
Kan han svare på nesten alle spørsmål om deg fra fødested til ditt vondeste minne? Finner dere fortsatt nye ting å prate om uten å gå lei av hverandre? Vel – GIFT DEG MED HAM!

Bildekilde: Thinkstock

Skrevet av: Reidun Beate S. Hagen

26 år gammel gründer og alenemamma fra Trondheimsområdet.

En kommentar om “8 tegn på at han er den rette

  1. Hvis alt dette stemmer, høres det ut som jeg har møtt drømmemannen min. Om ikke det gir meg hjertebank, så vet jeg ikke hva som vil det. ;-)

    Fint innlegg!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul