8 tips til et unikt bryllup

Femelle.no og Iselin Magerøy (bak bryllupsbloggen Amante) har satt sammen en guide til hvordan du kan få drømmebryllupet. Nedenfor kan du lese fjerde del av guiden. Se for øvrig også del I, del II og del III.

I denne delen av guiden gir vi deg tipsene som gir deg det perfekte, unike bryllupet som garantert får gjestene til å huske bryllupet ditt i mange år. Legg gjerne igjen dine egne tips i kommentarfeltet under.

· Du kan enkelt lage flotte, unike invitasjoner til bryllupet selv. Søk litt rundt på nettet og finn inspirasjon eller kikk i blader, hobbybutikker o.l. En personlig invitasjon som gjestene garantert setter pris på.

· Det er mye det går an å finne på som alternativ til det klassiske, tradisjonelle bordkortet. Det går for eksempel an å skrive navnene til gjestene direkte på vinglassene. På hobbybutikken får du kjøpt egne penner som du kan bruke til å skrive på glass, eller du kan få navnene gravert profesjonelt. Etter bryllupet kan gjestene ta med seg glassene hjem som et minne fra den store dagen. Dette går også an å gjøre med små telysglass – ett til hver gjest. Utrolig stilfullt! Se her for flere tips til bordkort.

· Stadig flere brudepar velger å gi gjestene sine en liten gave som en takk for at de er med på å feire den store dagen sammen med dem. I USA har dette vært vanlig lenge, men stadig flere norske brudepar velger å gi gjestene en liten oppmerksomhet for å sette litt ekstra pris på dem. Det kan være for eksempel en liten eske med konfekt, en liten pyntegjenstand eller lignende som legges på bordet ved siden av fatet.

· Våg å være litt utradisjonell når du velger sko! Dropp de klassiske, hvite skoene og gå for noen skyhøye, knall rosa sko under brudekjolen. Er du av den sporty typen – velg joggesko som står mer i stil til den du er. Til strandbryllupet kan du velge sandaler eller flip-flops – eller kanskje du til og med kan gå barbeint? Det fins uendelig med muligheter, og hvem har sagt at brudeskoene må være sånn eller sånn? Velg de skoene du liker og som representerer deg – så får du et mer personlig og unikt preg over dagen.

· Hva med en humoristisk og personlig kaketopper i stedet for den tradisjonelle bruden og brudgommen på toppen av kaken? Det finnes mange forskjellige kaketoppere det går an å få tak i som garantert får gjestene til å trekke på smilebåndet. Hva med en brudgom som er i ferd med å stikke av fra sitt eget bryllup eller det lekne brudeparet der bruden kniper brudgommen i rumpa? Se her for flere tips til unike kaketoppere.

· Hva med å danse dere oppover kirkegulvet? Se her for kanskje tidenes mest originale vielse. Den tradisjonelle første dansen som mann og kone kan også gjøres med forskjellige vrier. Se for eksempel her eller her.

· Bestill servietter, glass etc. med deres egen logo eller bare navn og bryllupsdato. Bryllupsbutikken har både servietter, gjestebøker, veiskilt, serviettringer, små esker som kan brukes til gaver til gjestene, banners og ulike bånd som kan bestilles med navn og bryllupsdato. Utrolig stilig og unikt!

· Hva med en sjokoladefontene til den store dagen? Kutt opp masse god frukt og la gjestene dyppe fruktbitene i smeltet sjokolade. Garantert noe som får gjestene til å snakke! Se her for mer informasjon.

For mer tips til den store dagen, se http://blogg.amante.no.Bildekilde: Thinkstock photos

Skrevet av: Iselin

Iselin er 22 år og skriver bloggen http://iselin8819.blogg.no. Der skriver hun om trening, kosthold, hverdagslivet som lærerstudent og treningsinstruktør. Hun venter også sitt første barn. I juli gifter hun og forloveden seg i Johanneskirken i Bergen, og i forbindelse med planlegging av bryllup har hun opprettet bryllupsbloggen http://blogg.amante.no. Der skriver hun om bryllup og planlegging, samt tips og inspirasjon til alt fra hår og makeup til kjolejakt og bryllupsnerver.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul