Dater du en skikkelig mann?

Ikke kast bort tiden din på en fyr som oppfører seg som en gutt i stedet for en ordentlig mann. Om du ønsker ekteskap, barn og en framtid, så bør du finne ut om han er voksen nok først.

Se etter disse tegnene om du mistenker at kjæresten din er litt for umoden:

1. Han tenker med k*ken. – Om han så og si kun tenker på en ting, så sier det seg nesten selv at han er svææært umoden.

2. Han fester som om han var 21 år gammel. – Å feste av og til et selvfølgelig greit, men om han begynner å nærme seg 30 år og fortsatt fester hver fredag og lørdag, så er det noe som ikke stemmer helt.. Ikke forvent et godt pappamateriale der enda.

3. Han vil ikke finne seg en jobb. – Trives han med å forsørges av NAV og finnes ikke interessert i å skaffe seg jobb? Vel, da er det på tide å ta seg sammen og bli voksen!

4. Han følger lettkledde damer på Instagram og Facebook. – Åh dette er såå turn-off. Dette er ting som kåte fjortissgutter gjør og ikke en voksen mann.

5. Han blir vettskremt når det blir snakk om ekteskap. – Blir han kjempestressa, nervøs og unngår samtaler om ekteskap? Vel, da må du vente ganske lenge før du kan forvente å få en ring på fingeren.

6. Han synes slåssing er gøy. – Synes han det er gøy når andre ypper på ham og prøver å få til slåsskamp, og er kanskje den som tar initiativ til dette selv? Huff, det er så utrolig harry og barnslig. Vi går tross alt ikke på ungdomsskolen lenger.

7. Han unngår all form for ansvar. – Legger han hele tiden skylden på andre og vil ikke innse at noe er hans feil? Da bør du ikke forvente at han skal stille opp for deg i vanskelige situasjoner..

8. Han har ingen realistiske drømmer. – Drømmer er bra å ha, men noen av de bør også være litt realistiske. Han kan umulig tro at han blir supertrent magisk over natten eller tjene masse penger av hver idè. Han må ha et litt realistisk syn på livet. Hvordan kan du planlegge en fremtid med noen som ikke har det?

9. Han lever av foreldrene sine. – Er han alt for avhengig av moren og faren sin? Bor han hjemme, spiser hjemme, betaler ingenting og rer ikke en gang opp sengen sin selv? Likevel klarer han å bli blakk hver måned.. Denne fyren bør absolutt flytte ut og venne seg til mer ansvar og få et realistisk syn på livet.

10. Han er egoistisk. – Meg, meg, meg og enda litt mer meg, mine tanker, hva jeg vil, hva jeg skal og hva jeg har gjort.. Huff. Empati og omtenksomhet er en absolutt nødvendig egenskap hos en skikkelig mann. Har han ikke utviklet disse kvaliteten enda, så er han rett og slett ikke helt voksen.

Bildekilde: Thinkstock

Skrevet av: Reidun Beate S. Hagen

26 år gammel gründer og alenemamma fra Trondheimsområdet.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul