Den pinligste sex-stillingen

Dessverre er det også slik at at alle stillinger har en mulighet for å bli ordentlig pinlige med feil partner. Hvilken synes du har potensiale for å bli mest klein?

Doggy style: Dette er favoritt-stillingen til flesteparten, noe som er godt forståelig, MEN det kan bli superkleint om ting ikke går heeelt som planlangt, eller?

Cow girl: Skal man først sitte på toppen, så er det absolutt nødvendig at dere har god kjemi og klarer å synkronisere bevegelsene deres. Gjør dere ikke dette, så blir det denne stillingen en total bom og skikkelig nedtur..Kleeeint.

Motsatt cow-girl: Det finnes vel ikke en jente der ute som ikke tenker på hvordan rumpa si ser ut i denne stillingen? Forhåpentligvis er det bare vi jenter som bekymrer oss for dette og skikkelig turn-on for gutta.

Stående, mens han løfter deg opp: Denne stillingen ser råsexy ut på film, men er den egentlig det? Helt ærlig, så tror jeg de fleste synes den krever mye mer jobb enn den tilfredsstiller, så helst ville nok mange heller foretrukket en skikkelig omgang doggy style.

Hva er i dine øyne den aller mest pinlige sex-stillingen av disse fire?

Bildekilde: Shutterstock

Skrevet av: Reidun Beate S. Hagen

26 år gammel gründer og alenemamma fra Trondheimsområdet.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul