Er du lykkelig?

Har du det bra på skolen, har du det bra på jobben, med vennene dine og i forholdet? Det er lett og bare si ja, uten å tenke over hvordan du egentlig har det. Ingenting er perfekt, men er du ikke lykkelig kan du ikke ha det bra i hverdagen.

Mange sitter og håper på at noe bra skal skje, at noe skal endres og at morgendagen blir bedre. Noen venter på en mulighet, på at noe og noen skal redde deg. Dette er nok en av de mange grunnene til at flere og flere har en dårlig dag for mye i en lang tidsperiode. Det er nemlig ingen som kan få deg til å føle deg bedre, det må du gjøre selv. Om du ikke har det bra generelt, uansett hvordan du tilbringer dagene og hvem du tilbringer den med, må det store endringer til.

Vær ærlig.
Finn ut hva som plager deg, hva er det som stopper smilet fra og komme frem. Her trengs det skikkelig soul searhing, noe mange helst ikke vil. Men still deg selv spørsmålet: Trives du i alt du gjør, trives du hvor du bor?

Gjør en stor forandring.
Flytt om du ikke trives hvor du bor nå. Begynn en ny start ett nytt sted. Dette kan bringe deg opp fra den ellers grå hverdagen. Om det er til en ny bydel eller land spiller ingen rolle, så lenge du finner ett sted hvor du trives, hvor du kan la skuldrene senkes.

Tro på deg selv.

Slutt i jobben din. Om du ikke liker det du gjør, så trengs det en stor forandring. Gå tilbake på skolebenken, ta opp noen fag og finn deg drømmejobben. Ingen har sagt at livet er lett, men det er virkelig hva du selv gjør det til. Og alt tar tid.

Ikke vær feig.
Slå opp om du ikke trives i forholdet. Ikke vær fornøyd med «greit», greit får deg ikke til å føle deg bedre. Vær singel, ha det gøy, reis litt. Livet er kort.

Utfordre deg selv.
Begynn på ett nytt prosjekt. Ikke for å få deg til å tenke på noe annet, men for og få deg til å lære mer om deg selv, finne mer ut av hva du vil. Om det er og male hele huset, eller lage dine egne klesplagg.

Skap deg muligheter
Har du lyst til å bli modell? Har du en skuespiller i magen, vil du jobbe med noe spesielt? Ta kontakt med casting muligheter, send inn bilder til en byrå, snakk med erfarne mennesker som kan hjelpe deg. Ikke sitt og vent på at noe skal skje, men skap muligheten for at det KAN skje.

Det må altså store forandringer til om du virkelig sliter hver eneste dag, og om du virkelig ikke har det så bra uansett hva du gjør. Den eneste som virkelig kan hjelpe deg, er deg selv. Så lenge du er glad i deg selv og føler du gjør ditt beste, kommer alt til og bli bedre. Du trenger bare å gjøre noe.

Skrevet av Sunniva Sætre (blogg: http://shellys.blogg.no)
Bildekilde: Bulls Press

Skrevet av: Gjesteskribent

Gjesteskribent blir brukt som automatisk forfatter når det er talentfulle bloggere som skriver gjesteartikler for oss. Skribentens navn og bloggurl står opplyst i artikkelen ovenfor.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul