Finn ut om han liker deg

Du har truffet en gutt som gjør deg rød i kinnene, klam i hendene og mo i knærne, men hvordan vet du at han føler det samme?

Gutter har forskjellige måter å vise at de liker deg på. Noen gutter er pågående og går for det de vil ha, mens andre er sjenerte og går rolig frem. Heldigvis er det noen tegn som går igjen.

1. Han tar ofte kontakt.
Hvis en gutt virkelig liker deg, venter han ikke flere dager med å ringe. Gutter tar kontakt fordi de ønsker å prate med deg, hvis ikke lar de ganske enkelt være. Sender han deg meldinger i løpet av dagen bare for å si hei eller at han tenker på deg, er det store sjanser for at han liker deg.

2. Han husker små detaljer.
Tenk tilbake på samtaler dere har hatt før. Husker han småting du har sagt? Kjøper han boken du så vidt nevnte at du ønsker deg eller tar deg med til yndlingsrestauranten din? Gutter har en tendens til å huske sånne ting hvis de er interesserte, på den måten lar de deg vite at de lytter til det du sier.

3. Han snakker med venninnene dine.
For å komme nærmere deg, prøver gutter ofte å få god kontakt med venninnene dine. Han vil gjerne at de skal like han, men vil samtidig prøve å lure inn spørsmål om deg. Hvordan er du? Hvor er du fra? Er du singel? Han vil late som han bare spør, men de fleste lukter nok lunta og skjønner at han er interessert. Når han forteller andre positive ting om deg, vet han at du vil få vite det tilslutt. Og innerst inne er det nok det han håper på.

4. Han prøver å fange oppmerksomheten din.
Legg merke til ansiktsutrykket hans når han prater med deg. Prøver han å få deg til å le? Ler han av det du sier, selv om det ikke er morsomt? Ser han på deg og holder øyekontakt lenge? Smiler han? Kommer han lett nær deg når han snakker? Da er det ganske sikkert at han flørter.

5. Han prioriterer deg.
Når en gutt liker deg ønsker han å se deg regelmessig og vil tilbringe mest mulig tid med deg. Det betyr lite hva dere gjør eller hvor dere er, så lenge dere er sammen. Han gjør plass og endrer gjerne på andre planer om det er det som skal til. Det har ikke noe å si om gutta skal ut eller om det er en viktig fotballkamp på TV; du er første prioritet!Kilder: http://www.nettdaten.no
Bildekilde: Thinkstock photos

Skrevet av: Cecilie

Cecilie Sandbu er 23 år fra Oslo og har studert journalistikk på Mediehøgskolen Gimlekollen. Når hun ikke skriver for femelle.no studerer hun medievitenskap på Uio og jobber med barn. Cecilie har en lidenskap for foto og flytter derfor til New York til høsten for å studere fotojournalistikk.

2 kommentarer om “Finn ut om han liker deg

  1. De fleste voksne mennesker benytter seg av denne taktikken: DE SPØR!
    Dumme tips. Alle vet dette.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul