Fjern kjønnssykdommen på 1-2-3

Sponset innhold

Er det egentlig mulig å bli helt kurert for kjønnsvorter uten å gå gjennom smertefulle behandlinger? Ja, det er det!

Usikker på om det faktisk er kjønnsvorter du har? Dette skriver Helsenorge.no om kjønnssykdommen:

”Kjønnsvorter er en seksuelt overførbar sykdom. Det er små utvekster som vanligvis vokser nær eller på kjønnsorganet. Vortene kan også vokse rundt nesen eller munnen. Kjønnsvorter kan være flate eller spisse, blomkålaktige eller stilkede. Kjønnsvorter på fuktig hud, for eksempel på slimhinner nær skjeden eller på penis, er vanligvis myke og hudfargede. Du kan ha bare én vorte eller mange.”

Helsenorge.no forklarer også hvilke symptomer du bør være obs på:

”Kjønnsvorter gir ofte ikke symptomer, men de kan av og til forårsake smerte eller kløe. De kan en sjelden gang gjøre det vanskelig å ha sex fordi de kan være i veien i skjeden. Legen din vil trolig kunne se om du har kjønnsvorter ved å undersøke deg. Han eller hun kan ta en vevsprøve, på fagspråket kalt en biopsi, for å kontrollere at du ikke har noe mer alvorlig. Kjønnsvorter er nesten alltid godartede.”

Hysj-hysj tema
Det er ingen tvil om at kjønnssykdommer i seg selv er et veldig tabubelagt tema her i Norge, spesielt når det kommer til snakk om kjønnsvorter, eller kondylom, som det også kalles. Hvorfor er det egentlig så pinlig å prate om noe som er så vanlig, og hadde det ikke blitt lettere å bli kvitt sykdommen om vi kunne delt tips og erfaringer med hverandre?

Heldigvis finnes nettbutikken ShyToBuy for oss som kanskje ikke tørr å prate om emner som blant annet kjønnssykdommer, utflod og andre underlivsplager. De tilbyr et godt utvalg av reseptfrie behandlinger som jobber både raskt og effektivt. Alle behandlingene er laget av naturlige ingredienser, og du unngår derfor mulige bivirkninger.

Veldig smittefarlig
Visste du at kondomer ikke beskytter 100% mot kjønnsvorter? Smittefaren reduserer selvsagt, men viruset spres ved all hud-til-hud kontakt. Du kan faktisk smitte en annen bare ved å bære viruset på fingrene.

Smertefri behandling
De mest vanlige metodene for fjerning av kjønnsvorter er å enten fryse, skrape eller etse dem bort. Om du er gravid, så er det også mulig å fjerne dem kirurgisk via operasjon. Dette er ubehagelige kjønnsvorte-behandlinger som folk kan kvie seg veldig over. Hos ShyToBuy har du mulighet til en annen, helt smertefri behandling, nemlig ZymaDerm. Den er testet av både klinikker og hudleger, samt at den virker effektivt og fåes uten resept.

Vaksine mot kjønnsvorter
For å forhindre kjønnsvorter har det blitt obligatorisk for jenter i 7. klasse å ta HPV-vaksine, en vaksine som også bidrar til å beskytte mot livmorshalskreft. Denne vaksinen er beregnet for jenter i alderen 9 – 26 år, og settes som tre injeksjoner over en periode på seks måneder.

Du bør selvfølgelig alltid besøke lege for å få bekreftet om du har en kjønnssykdom før du begynner med reseptfrie behandlinger.

Kilde: Helsenorge.no

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul