Har du lyst på en kjæreste?

Føler du at du har vært singel i evigheter og begynner å miste håpet? Her er 10 tips til hvordan du forhåpentligvis kan komme et skritt nærmere den store kjærligheten.

1. Husk at det er ikke verdens undergang å være singel – Hvis du febrilsk venter på den rette, kan du nesten virke som desperat og det er en stor turn-off for menn. Ta litt tid for til å nyte singellivet, og husk alltid på at du kun fortjener det beste.

2. Tenk etter hvem du vil ha – Nå vet du hvem du er, så tenk etter hva det er du ønsker. Skriv ned hva du virkelig synes er viktig, og hva som er litt mindre viktig. Dette vil hindre deg i å nøye deg med en du ikke elsker og heller sørge for at du ender opp med ekte kjærlighet.

3. Vær åpen for nye ting – Bli med i en klubb som du elsker, engasjer deg i en idrett, lær deg en ny ferdighet. Selv om du kommer til å møte masse nye folk på denne måten, så er det viktig at du deltar på noe DU virkelig har interesse for også! Hvem vet? Kanskje venter Mr. Right på deg der?

4. Vær selvsikker – Om du har vært avstandsforelsket en god stund, så er det på tide å ta initiativ! Gå bort til han og introduser deg. Det er skummelt, men det vil få deg til å virke selvsikker – noe som er veeeldig attraktivt! Du har faktisk ingenting å tape på det uansett.

5. Bli kjent – Sørg for å bli godt kjent med dine potensielle dater før du forelsker deg. Finn ut om dere har ting til felles, om dere har samme verdier og syn på livet og andre viktige ting. Det er fort gjort å bli opphengt i spenningen, men glem ikke målet ditt om ekte kjærlighet!

6. Vis den ekte deg – Du må for all del ikke late som om du liker ting du egentlig ikke liker eller oppføre deg annerledes enn normalt. La han bli kjent med deg og se hvem du egentlig er, både dine positive og negative sider. Ingen er perfekte, men du kan jo alltids veie opp for de negative tingene ved å være litt ekstra glad, morsom og søt!

7. Be ham ut på date – Om du har sommerfugler i magen og tror han liker deg tilbake, så be ham med ut på date! Ikke vent på at han skal manne seg opp til å gjøre det! Å være selvsikker er som sagt veldig attraktivt og du har ventet lenge nok!

Om du ikke finner kjærligheten med det første, så gi for all del ikke opp! Fortsett å tenke positivt og ha tro på at du finner den rette for deg!

Bildekilde: Thinkstock

Skrevet av: Reidun Beate S. Hagen

26 år gammel gründer og alenemamma fra Trondheimsområdet.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul