Herlig sex – Elendig kysser

Vi har alle vært der med… den beryktede dårlige kysseren!

Og det spiller ingen rolle hvor fantastisk han er, hvor mye penger han har, bilen han kjører, eller til og med det utstyret han jobber med og hvordan han bruker det. Hvis en mann er en dårlig kysser, så kan det lett dominere situasjonen og gjøre det meste til en stor skuffelse.

Så hva kan en jomfru i nød prøve å gjøre om hun møter på en slik elendig kysser? Vel, vi har alle hørt uttrykket, «Det er umulig å forandre noen, så bare elsk dem akkurat slik de er.» Vel, det er faktisk bare delvis sant. Hvem sier at du ikke kan lære bort noen nye triks? Forhold, sex og kyssing er noe som utvikles hele tiden.

Test ut noe nytt
Prøv å fortell kjæresten din at du elsker å ha sex med ham, men at du vil eksperimentere med nye stiler av forspill og kyssing. Eller be ham om å prøve å endre en bestemt ting, som å holde pusten eller å holde munnen mer fast eller mer myke. Kunsten er god kommunikasjon, gøyal eksperimentering og hyppige tilbakemeldinger.

Finn ut hva du liker
Når det gjelder hva som gjør sex så godt, må nok beføling og kyssing få dele førsteplass. Enten det er ditt første kyss med en ny partner eller et siste kyss med en gammel flamme, så er kyssing som ren magi. På den annen side, kan kyssing også bli kjedelig og rutinemessig. Den gode nyheten er at det er en million måter å utføre et perfekt kyss på. Kanskje har du alltid foretrukket forsiktige kyss på kinnet eller små, raske på munnen. Kanskje har du blitt lei av den dype tungekyssingen vi alle startet med da vi var så unge. Ikke vær redd for å eksperimentere, tone det ned, eller å gjøre det mer morsomt og spennende.

Kyssing, som sex, skal være gøy. Det bør være spennende. Det er aldri for sent å endre hvordan du liker det, eller hvordan du foretrekker det gjort mot deg. Så lek litt med det og se hva som fungerer best for deg – Prøv noe nytt og se hva som skjer!Kilde: Tekst oversatt og lånt fra yourtango.com
Bildekilde: DavidMartynHunt – Creative Commons License

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul