How to: Å date en blogger

Skrevet av Regine Engevik Førsund.

Å date en blogger er ikke bare bare, så sørg for at du godkjenner listen nedenfor før du blir hodestups forelsket.

1. Det har ingenting å si om du liker å fotografere eller ikke, det er plutselig en del av jobben din som kjæreste å ta outfitbilder i tide og utide.

2. Laptop og kamera er alltid med i bagasjen, og det være internett dit dere skal! Uten internett blir det bare ikke koselig, jeg lover!

3. ..i tillegg er det sjeldent du kan hive deg over maten når den er servert. Det skal nemlig danderes og dilles før det skal knipses x antall bilder fra alle vinkler først.

4. Hun sitter mye foran laptopen og skriver poster, redigerer bilder og sitter i evigheter i nettbutikker for å samle inspirasjon til collage. Det å blogge er ikke gjort på 1-2-3, så du må regne med at hun bruker en del tid på dette.

5. Hun får hele tiden hentelapper i postkassa, og du er aldri helt sikker på om hun har kjøpt det selv, eller om det er sponset..

6.
At det etterhvert kommer til å handle om deg på bloggen også, for hun vil jo gjerne dele det med sine lesere. Folk får vite alt mulig om livet deres fra hva dere spiser til middag, hvodan dere har det, til hva dere har gjort eller skal gjøre..

7. At hun av og til er helt i fra seg fordi hun ikke har noe å blogge om, og det er krise når hun ikke har noe inspirasjon, eller noe nytt å ta bilde av!!

8. Hun lese seg igjennom ei laang liste med andre fine blogger hver dag!

9. Instagram er ikke «bortkastet tid», det er en viktig brikke i å bli inspirert, inspirere andre – og til å få flere lesere til bloggen!

10.
Gratis ting, det kan være alt fra ting og nips (så slipper hun å kjøpe like masse fra egen lommebok), eller fks. snop , te og sponset opphold til dere to!! Så det er jo litt pluss for deg også med å date en blogger! :)

Bildekilde: Stockphoto

Skrevet av: Reidun Beate S. Hagen

26 år gammel gründer og alenemamma fra Trondheimsområdet.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul