Hvorfor du IKKE bør ha sex med eksen

Skrevet av Reidun Beate Hagen.

Å falle i seng igjen med en eks er vel noe vi alle har gjort en gang, er det ikke? I de aller fleste tilfellene er dette absolutt ikke et lurt valg.

Vi gir deg 5 veldig gode grunner til hvorfor du bør si NEI til sex med en eks:

1. Var han en idiot før, er han det fortsatt også. Om du dumpet han på grunn av dårlig oppførsel mot deg, så er det liten sjanse for at dette har endret seg sånn plutselig.

2. Sex en «siste» gang. Denne tanken har en stygg vane for å «glemmes» og plutselig blir en siste gang til de 10 siste gangene.. Du huske at du faktisk gjorde det slutt for en grunn.

3. Du vil ende opp knust. I verste fall vil du faktisk ende opp med kjærlighetssorg nok en gang. Ikke bare var det ille nok den første gangen, men nå må du gå gjennom det over den SAMME fyren? Nei, for et tapsprosjekt. Nå du lære!

4. En eks er ikke en one-night-stand. Det er ikke like lett å bli kvitt ekskjæresten din som med en du nettopp har møtt kvelden før. Siden dere deler en fortid sammen vil det bli vanskeligere å si nei og bryte helt med hverandre.

5. Du får være «bad guy». Om du har begynt å ha sex med en eks som tidligere har dumpet deg, så gjør deg selv en tjeneste. Gi deg selv muligheten til å «dumpe» han tilbake ved å si nei til sex. Takk, men nei takk. Du har det bedre uten.

Kom deg videre i livet i stedet for å kaste bort verdifull tid på eksen din som kun er ute etter sex!

Bildekilde: Stockphoto

Skrevet av: Reidun Beate S. Hagen

26 år gammel gründer og alenemamma fra Trondheimsområdet.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul