Intim vinterdating

Ikke la kulda stoppe datinglivet ditt. Inviter en fyr på date, hiv på deg vinterjakken og sjarmer han i senk.

Nå som vinteren allerede er kommet over så å si hele landet og værmeldingene kun byr på minusgrader, betyr ikke det automatisk at du skal utsette datingen i mange måneder. Det er tross alt mye gøy å finne på i vinterhalvåret også.

Fortsett å pleie kjærlighetslivet ditt om vinteren med våre tre gøyale forslag.

Gå på skøyter
Så å si alle kan å gå på skøyter, og det er heller ikke umulig å bli intime i kulda. Utendørs er det tross alt minusgrader og da må man varme seg litt ekstra på hverandre. For eksempel når dere holder hender, må løfte opp hverandre om dere faller, eller når dere tilfeldig bare dulter bort i hverandre. Å skøyte kan nemlig være veldig romantisk. Det handler om hva du velger å gjøre det til.

Snøballkrig
Dette er en idèell ting å gjøre enten dere bare er to, eller for en alternativ dobbeldate. For eksempel jenter vs gutter, og laget som vinner får da bestemme kveldens middag eller film. Denne leken fremkaller både godt humør og masse latter, samtidig som du også får se din date sitt konkurranseinstinkt. Poenget er å finne ut mer om hverandre, ikke sant? Etterpå kan dere selvfølgelig også være litt barnslige å lage en snømann eller en gigantisk snøhule. Snøengler og eventuell snøbasking er også morsomme alternativer om vinteren.

Varm kakao
Uansett om dere drar på kafè eller velger å bli inne, er kakao et sikkert valg på date, spesielt på vinteren. Om dere vil ha en litt mer intim date, så pakk dere inn i et ullpledd sammen og se enten en underholdende film. Kos dere også med en god middag på gulvet foran peisen. Mer romantisk enn det blir det ikke.

Gode filmforslag: Avatar, The Island eller 2012.Bildekilde: Gossip Girl

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

7 kommentarer om “Intim vinterdating

  1. Marte siktet nok til at i går kveld gikk det ikke an å gå inn på bloggen til Caroline, det sto at den var suspendert.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul