Klarer du ikke å glemme eksen?

Har du gjort det slutt med kjæresten og tar det litt tungt? Vil du komme deg videre men ikke vet hvordan? Har du kommet over eksen eller er det fortsatt noen følelser gjemt?

Her får du en guide med 10 tegn på hvordan du kommer deg over eksen.

1. Alt rundt deg minner deg om ham.
Er det steder du går som minner deg om ham? Som favoritt restauranten deres eller kafeen? Dette er minner som du kommer til å huske lenge eller kanskje for alltid, men bekymre deg ikke. Dette betyr ikke at du ikke kan komme over eksen din. Et tips til deg er å ta det med et smil og tenke positivt om det når du går forbi stedene som minner deg på om eksen.

2. Du sammenligner ham med alle andre.
Snakker venninnene dine om forskjellig gutter og du sitter der og sier ”Ja, akkurat som eksen min…” og lignende setninger? Da kan det være at du fortsatt har noen følelser for ham og føler deg kanskje såret eller sviktet av ham. Et tips til deg er å be venninnene dine bremse litt ned på gutte-snakk.

3. Du sjekker stadig vekk Facebook-profilen hans.
Har du ham som venn på facebook eller følger du ham på twitter stadig vekk? Vel, kanskje bør du vurdere å slette ham for å komme deg over ham. Kanskje tenker du at du vil være venn med ham etter at du har kommet deg over ham, men dette er ikke alltid like enkelt, og noen ganger kan det være like greit å bare ta ham vekk i fra livet ditt for godt. Et tips til deg er å sette deg ned og tenke over om hvordan du tenker om ham. Dumpet han deg og du føler deg såret av ham? Eller ble dere enig om at dere skulle gå hvert til sitt? Tenk deg godt om, om du vil være hans venn.

4. Du blir lei deg når du ser ham.
Ser du ham på skolen eller på jobben? Eller bor han i samme nabolag som deg? Det kan være tungt å se eksen din så ofte. Et tips til deg er å prøve å unngå ham ved å ikke få øyekontakt.

5. Gavene du fikk fra ham gjør deg trist.
Fikk du gaver fra eksen din som nå er tunge å se på? Da kan det være lurt å pakke dem sammen i en boks og gjemme de vekk.

6. Alene = Ensomt?
Det kan føles tomt og leit å være alene i helgen hvor du normalt ville vært på en date med eksen eller gått på kino. Et tips til deg for å komme over de ensomme helgene er å ta seg en tur til venninnen din eller invitere til jente kveld med tapas og film. Prøv også å være alene en dag i helgen og gjør noe gøy for deg selv. Det kan bestå av spa-kveld eller rett og slett en filmkveld.

7. Skaff deg litt ekstra kjærlighet.
Det kan være en god ide å skaffe seg et kjæledyr som du har ansvar over og som du kan kose deg med og ha det gøy. Et tips til deg kan være å skaffe deg en søt liten kattunge eller kanskje en liten hamster?

8. Unner du deg noe godt.
Kanskje er sjokolade noe som får deg i bedre humør eller kanskje er en god middag og dessert noe som får deg til å smile litt ekstra mer? Bruk litt ekstra mer penger og kjøp deg noe godt å spise som du vet du blir i godt humør av. Et tips til deg er å kjøpe noe godt som ikke var ”favoritt snacksen” til deg og eksen.

9. Gjør noe nytt.
Står du stadig vekk i speilet og ser for deg at eksen står ved siden av deg? Kanskje er det frisyren som gjør at du ser ham for deg. Ta deg turen til den beste frisør salongen i byen og gjør noe nytt med frisyren, enten det er en ny klipp eller en ny farge. Gjør noe nytt som du føler deg vel i. Et tips til deg; Forandring fryder!

10. På tide å treffe nye gutter?
Har du fulgt alle disse tegnene og føler deg lykkelig over å ha glemt eksen? Da er det på tide å komme seg ut å treffe nye gutter. Ikke vær desperat og finn den første beste. Dette fører kun til at du kan bli såret og sviktet. Bruk lang tid og ha det morsomt med deg selv. Det er du som bestemmer farten og skal nyte det på din måte. Et tips til deg: Ha det gøy!

Bildekilde: 123rf.com
Publisert: tidligere publisert på femelle.no i 2012

Skrevet av: Femelle

2 kommentarer om “Klarer du ikke å glemme eksen?

  1. Dama mi flytta ut. Selv etter nesten 8 måneder
    Er eg like glad i ho. Ka gjør eg for å komme over henne.?

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul