Klarer du ikke å glemme eksen?

Å ha kjærlighetssorg er utrolig vondt, men også veldig lærerikt. Det man trenger for å komme over eksen sin er selvrespekt, styrke og gode venner. Kom over eksen din med våre gode råd.

Aksepter at det er over.
Hva var det som skjedde, hvorfor ble det slutt? Det er en årsak bak hvert brudd. Bli venn med årsaken og kvitt deg med ting som minner deg om han. Du trenger selvfølgelig ikke å hive alt, men ikke føl at du ikke kan kaste noe «fordi dere kan jo bli sammen igjen senere..». Det er bare tull og det vet du!

Tilbring tid med venner.
Ta vare på deg selv og kom deg ut sammen med gode venner. Det gjør godt å væe rundt positive mennesker. Selv om du helst føler for å holde deg hjemme fremfor tv-en, så ta deg selv i nakkeskinnet og bli med vennene dine ut på byen. Det er lov å synes synd på seg selv, men når du ikke prøver å gjøre noe med «problemet» selv, da er det plutselig ikke synd på deg lenger. Sannheten svir. Kanskje er du også blitt avhengig av vennene dine? De lager middag til deg, sørger for å få deg opp om morgenen, holder deg med selskap 24 timer i døgnet og er din skulder å gråte på konstant. Skjerp deg umiddelbart! Du kommer ikke over eksen din noe raskere ved å oppføre deg slik. Sørg for å få deg selv opp om morgenen og lag din egen middag. Vær selvstendig. Ikke len deg for mye på vennene dine. Mesteparten kan du klare selv!

Flørt!
Greit, du er så absolutt ikke klar for noe nytt forhold akkurat nå, men du trenger vel ikke å bli helt Jomfru Maria heller? Flørting hjelper på humøret. Dra ut på byen med venninnene dine, og bestem deg for å få flørtet litt, men sørg for å dra hjem alene. En one-night-stand etter et brudd anbefales ikke. Følelsene dine er sannsynligvis ikke helt stabile enda. Ta deg tid til å bli vant til singellivet før du tar med deg en ny fyr under dyna. Det finnes en mellomting mellom Jomfru Maria og å være løs på tråden – nemlig å være en luremus!

Kilde: Din side

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Klarer du ikke å glemme eksen?

  1. Men altså eksen min han slo opp med meg og fortalte meg aldri noen grunn til hvorfor, han vil aldri fortelle meg det. Hvordan skal jeg klare å bli venn med årsaken når jeg ikke har noen?.. Eneste han gjorde var å dumpe meg og etter på slenge masse dritt rett i trynet mitt.. Hmm.. Er vel bare sånn det er, men aldri gøy å savne han for å si det sånn.. Han oppførte seg jo egentlig som en dust mot meg på mange måter, men men :o

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul