Kvinners topp 5 seksuelle fantasier

[Viktig: Denne artikkelen omhandler voksent innhold.]

Mange lurer nok på om seksuelle dagdrømmer er normalt. Det er de uten tvil! Her er hva de vanligste fantasiene sier om deg.

1. Sex med en annen mann (vanligvis en kjendis). Dette betyr ikke at du er misfornøyd med ditt virkelige sexliv, bare at du blir opphisset av nye opplevelser … og, selvfølgelig, kjekke stjerner.

2. Ménage à trois. Hvis du drømmer om deg selv med to menn, ønsker du å bli forgudet og forherliges … pokker, kanskje til og med kjempet over. Tenker du på deg selv og kjæresten din med en annen kvinne, tenner du veldig på idèen om at andre damer finner din mann attraktiv også.

3. Dominans. Denne fantasien gir deg lov til å delta i seksuelle ting som kan virke tabu, uten skyldfølelse. Se på deg selv som maktløs, du ønsker ikke å ha kontrollen. Frihet fra ansvar er spennende!

4. Sex med en kvinne. Nei, dette betyr ikke nødvendigvis at du er tvilsom på din seksualitet. Det viser at du setter pris på hvor sexy den kvinnelige formen er (vi er nydelige) … og at du er åpen for en annen type nytelse.

5. Sist men ikke minst: Sex med fyren din. Dette er den vanligste fantasien for kvinner. Fantasien er vanligvis mer spennende enn den gjennomsnittlige sengekosen, men det betyr ganske enkelt at sex med partneren din tenner deg. For en stor og fantastisk ting!

Bildekilde: Thinkstock photos

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Kvinners topp 5 seksuelle fantasier

 1. Hei Reidun:)

  Jeg ser det er lite kommentar hos deg så jeg får bidra der jeg kan. Dette er tema jeg skriver mye om og du har noen beskjeden punkter synes jeg. Og det er absolutt ingen fakta hvilke seksuelle dagdrømmer kan fortelle om en person, da disse fantasiene endrer seg for hver dag, hver uke og jo eldre man blir.
  Hvis du hadde lest sexologen Spitznogles bok «Hemmelige Rom», så hadde du sett at kvinners fantasi og dagdrømmer går langt over de uskyldige små tingene du referer til i ditt lille innlegg.

  Kvinner er jevnt over minst like kåt, og minst like kåt som menn-
  Det kvinner fantaserer om er også langt mer tabubelagte tema, og jo grovere jo kåtere blir kvinnene-

  I følge sexologens bok, er det kvinner i Norge som tenner på alt fra p bli gruppevoldtatt, til sex med familiemedlemmer til å bli slikket til orgasme av husets firbente bestevenn-

  Da er det viktig for meg å påpeke at fantasier sjeldent har rot i virkeligheten, og blir en fantasi for de det «forbudte» tanker. Og det er en av mange fantasier som svært mange kvinner tenner på, å gjøre det som ikke er lov, eller å være «nasty».

  Skulle boken av Spitznogle fatte interesse, så sender jeg med en link som jeg har skrevet om boken tidligere.

  http://www.vargas12.com/2010/12/kvinners-vateste-fantasier-2/

  Takk for meg;)

  Vargas

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul