Opphissende matvarer

Det er så mangt man kan ty til for å få opp temperaturen på soverommet, og mat er definitivt en av de. Sjokolade og jordbær har vi ofte sett i sensuelle scener på film, men er det virkelig slik at vi kan bli mer opphisset av det? Les disse tipsene for å få svar. Kanskje får du også lyst til å prøve noe nytt og annerledes på soverommet.

De tradisjonelle
Et afrodisiakum er et krydder eller en ingrediens som skal øke sexlysten, og stammer fra kjærlighetsgudinnen Afrodite. De mest kjente er disse:

1. Ting som ligner på kjønnsorganer – banan, gulrot, asparges, østers.
2. Champagne og østers – sammen.
3. Jordbær og sjokolade

Lakris, fiken, trøfler, honning, basilikum og mandler, skal visst også øke sex-lysten.

Tre-retters middag
Det er også mer mettende ting som skal ha samme effekt. Her får du forslag til en tre-retters du kan servere til din kjære:

Forret: Østers med hvitløkseddik. Server champagne til.
Hovedrett: En deilig og saftig biff med sennepssaus. Server salat med avokado og pinjekjerner.
Dessert: Bringebær med fløte og mørk sjokoladesaus.

Dette er matvarer som skal øke den berømte lysten, og smaker i tillegg fortreffelig. Prøv å server det til din kjære, og se om det har noe effekt.

Kosttilskudd
Fortvil ikke hvis ingenting av dette fungerer. Det er også forskjellige kosttilskudd du kan ta som skal øke lysten. Ginkgo biloba er et naturlegemiddel som skal øke blodgjennomstrømmingen i vevet, og brukes blandt annet av folk med kalde hender. Den skal altså øke gjennomstrømmingen av blod til kjønnsorganet. Ginsengroten er et mer kjent stoff som ikke virker på spesifikke deler av kroppen, men styrker kroppen generelt. Rosenrot virker der kroppen trenger det, og påvirker sentralnervesystemet.Kilde: iform.no
Bildekilde: Thinkstock photos

Skrevet av: Ida Charlotte

Ida Nikolaisen, 20 år, og bor i Oslo. Begynner nå på en bachelor i journalistikk, hvor første året er i Norge, og de to siste i Australia. Sang og musikk er hennes aller største lidenskaper. Hun er også vokalist i et band som har spillejobber på steder rundt om kring i Oslo. Jobber ellers som salgskonsulent i Aftenposten og blogger på http://idanikolaisen.blogg.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul