Slik forbedrer du akten med forspill

Med Femelles hotte tips er han garantert med på leken før dere havner i senga.

For kvinner er forspillet en viktig del av akten fordi vi er avhengige av at både de fysiske og psykiske energiene stemmer. Tenn mannen med en sexy sms, eller fortell ham dine innerste drømmer.

Overrask han med leketøy
Kjøp et frekt, lite håndjern, eller et annet leketøy du kan ha på lur nesten gang du har lyst på litt sengekos. Gjem det for eksempel et sted på kjøkkenet, slik at dere kan starte allerede der.

Sms – forspill
Start allerede ved slutten av arbeidsdagen. Send han en sms hvor du forteller ham hva du vil at han skal gjøre med deg, når dere kommer hjem. Del opp sms’ene, og send dem i etapper, hvor du starter litt uskyldig, og ender opp med noen små, grove detaljer.

Erotisk massasje
Tenn masse levende lys i hele leiligheten, og invester i en deilig, duftende olje eller lotion. Start med skuldrene, og jobb deg nedover hele kroppen. Berøring av de erogene sonene er selvfølgelig et must, og vil føre til opphisselse hos begge parter. Bestem dere for hvor lenge hver av dere skal massere den andre, og forsøk å holde dere innenfor tiden. Dette vil bygge opp spenningen, og føre til en deilig avslutning.

Seksuelle fantasier
Fortell hverandre deres innerste, seksuelle fantasier. Mange synes kanskje dette er litt uvant, men dersom dere våger vil dere oppleve at dette vil føre dere nærmere hverandre. Ikke legg skjul på detaljer når dere forteller, husk at ord kan være ganske så opphissende.

Utforsk andre metoder

Når dere begge er varme i trøya, og føler at dere kjenner hverandre godt, kan det være en god idé å investere i en bok om tantrasex. Tantra krever tålmodighet fra begge parter, siden dette går svært langsomt og kan ta timesvis. Det er også viktig å ikke gjøre noen brå bevegelser, og det er nettopp dette som gjør tantra så pirrende.Kilder: kk.no, google.no
Bildekilde: Thinkstock photos

Skrevet av: Caroline

Caroline er forfatteren bak bloggen www.fotballfrue.no, og har studert journalistikk på Norges Kreative Fagskole. Til daglig jobber Caroline som partner og journalist i Femelle, og er tekstforfatter for Emil & Samuel, samtidig som hun driver en av Norges største blogger.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul