Slik unngår du å rote med eksen din

Å dra et sted hvor du kan møte på en eks – som for eksempel på en felles fest hos venner eller tilfeldig i sentrum hvis du bor i en liten by? Hvis du fortsatt synes han er superheit, så går du faktisk i din egen felle. Femelle viser deg hvordan du kan motstå fristelsen!

1. Ta med en ny date på et arrangement hvor du vet han kommer til å være. Ingenting blokkerer en fyr bedre enn en annen fyr. Bonuspoeng får du selvfølgelig etter hvor kjekk daten din er.

2. Minn deg selv på hvorfor han er din eks. Vi jenter liker å huske bare de gode tingene, men å tvinge deg selv til å huske den gangen han fikk deg til å gråte på bursdagen din, eller den dagen han gjorde deg flau deg foran vennene dine. Ew, da er han plutselig ikke så heit lenger.

3. Lag et løfte og del det med vennene dine. Det er nesten det samme som å ha en sponsor i AA. De vil holde deg ærlig.

4. Fortell deg selv at du er for god til å leve i fortiden. Å rote med en eks igjen er et skritt i feil retning. Du må sørge for å gjøre alt om fremgang, positive endringer, og nye begynnelser.

5. Ikke drikk så mye alkohol. Gi deg selv en to-drink grense. Pass på å holde hemningene dine!

6. Bruk bestemor truser. Selv om Bridget Jones sa at å bruke hold in-truser vil øke sjansene for å havne i en romantisk situasjon, så bruk dem fordi du egentlig ikke vil forføre noen eller blir forført.

7. Øv på å si «nei.» Hvis du er utstyrt med riktig ammunisjon, er det lettere å dra i avtrekkeren. Kanskje du aldri har fortalt ham «nei» før, og du tror du ikke vet hvordan. Men si det høyt mange ganger. Og så bare tenk på hvor godt det vil føles å være i kontroll over situasjonen – for en gangs skyld.

8. Bli opptatt med noe eller noen andre. «Fordi jeg er lei» er aldri en god grunn til å rote med eksen. Kanskje det føles godt akkurat i øyeblikket, men hvordan vil det føles neste morgen eller en uke senere? Om og om igjen kommer du til å se for deg hendelsen i hodet ditt, uansett om du tror du har gått videre eller ikke. Og hvis du har gått videre, hvorfor vil du da bli involvert i han igjen? Og hvem bryr seg egentlig om at han er så heit?

Et siste råd: Hvis du tror at å rote med ham vil få ham tilbake, tro om igjen! En fyr som virkelig ønsker å være i et forhold, vil forsøke å bevise for deg at han er interessert i mer enn bare sex. Men han vil ikke gjøre en skikkelig innsats for å vinne deg tilbake hvis du gir bort godene så fritt.Kilde: Tekst lånt og oversatt fra lifestyle.msn.com
Bildekilde: Thinkstock photos

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul