Slik vet du at han elsker deg

Har du innsett at du faktisk elsker kjæresten din, men er usikker på om din utkårede elsker deg like mye tilbake? Femelle hjelper deg litt på veien mot sannheten.

Forelskelse tar enten slutt eller går over i en dypere fase, nemlig det å elske. Et forhold kan fort bli hverdagslig hvis man har vært sammen en stund, og da er det noen ganger slik at man kan begynne å tvile på partneres følelser. «Elsker han meg?» «Har han sluttet å elske meg?» «Har jeg sterkere følelser for han enn han har for meg?» Typiske kvinnelige bekymringer. Kjenner du deg igjen?

Legg merke til de små tingene
Ofte tror jeg vi kvinner har en tendens til å henge oss opp i ordene «jeg elsker deg», og hvis ikke partneren sier det ofte nok, så tror vi ikke at han elsker oss. Da er det viktig å huske på at kjærlighet kan komme til uttrykk på mange forskjellige måter, og at det å si «jeg elsker deg» bare er én av mange. Fokuser heller på de små tingene han gjør for deg i hverdagen, for eksempel når han lager middag til deg eller når han legger armen rundt deg når dere er ute blant venner.

Overanalysering er bortkastet tid
Et annet tegn på at han elsker deg kan være at han er glad når han er rundt deg. Du får han til å smile, og dere koser dere i hverandres selskap. Små kjærtegn, ekte komplimenter og lange blikk er også tegn på dypere følelser. Vi jenter burde bli mye flinkere til å sette pris på disse tingene og ikke overanalysere det faktum at han faktisk hadde mer lyst til å være med gutta i kveld. Han elsker ikke deg noe mindre av den grunn.

Mange kvinner kan være for opptatt av at kjæresten skal huske på årsdager, bursdager og kjøpe flotte presanger. Men slike ting er i grunnen bare overfladisk, og viser ikke virkelig om han elsker deg eller ikke. En snill fyr som virkelig er opptatt av å ta vare på deg, og tar hensyn til dine tanker og meninger, det er en fyr som elsker.



Bildekilde: AceLain – Creative Commons License

Skrevet av: Charlotte

Charlotte er 21 år og kommer fra Holmestrand, men til høsten flytter hun til Lillehammer for å studere psykologi. Hennes drøm og største mål er å bli psykolog. Hun blogger på http://charlett.blogg.no, og elsker å skrive tekster som er interessante, tankevekkende og morsomme, både for Femelle.no og på bloggen.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul