Snarveier til bedre sex

Har det vært litt lite gnist på soverommet i det siste? Fortvil ikke! Her kommer noen enkle tips som kan piffe opp sexlivet.

Bestem deg for at du har lyst

Mange tror at sexlyst er noe man har, eller ikke har, men dette er feil. Det handler om å ha lyst til å ha lyst, og du må rett og slett bestemme deg for at sex skal være en viktig del av livet ditt. Først når du har bestemt deg for at du vil ha sex, blir sex bra. Og god sex gir deg lyst på mer sex.

Kyss mer

Dette tar de fleste kanskje som en selvfølge, men sannheten er at veldig mange gjør det alt for sjeldent. Når man kysser utskiller kroppen okstyocin som praktisk talt gjør en ruset på kjærlighet. Med andre ord: Kyssing = mer forelskelse og mer lyst.

Gjør soverommet fint

Vi kvinner har en generell og lei tendens til å la oss distrahere av rot og åpenlyse oppgaver som må gjøres. Hold soverommet (og resten av huset for den saks skyld) rent og ryddig og fjern distraksjoner, slik at man kan fokusere fullt og helt på det som er viktig. Nemlig sex og nytelse.

Romantiske detaljer

Ha stearinlys lett tilgjengelig. Dette gjelder både soverom, stue og andre rom en måtte ønske. Å dempe belysningen og tenne noen få stearinlys er langt i fra tidkrevende, men kan gjøre underverker for lysten. Til slutt, sørg for all del å sku av kjedelige debattprogram eller nyhetene på TVen. Sett heller på litt stemningsfull musikk. Slike deltajer er helt klart ikke avgjørende, men kan være en fordel og hjelpe dere i gang dersom det er en stund siden forrige økt.

Varm opp lenge

Det er ingen hemmelighet at kvinner trenger litt lenger tid enn menn på å bli klare. Hva med å forsøke å bruke hele dagen på oppvarming til en forandring? Send hverandre småfrekke SMSer gjennom dagen hvor dere for eksempel forteller hva dere har lyst til å gjøre med hverandre når dere møtes etter skole og jobb. Da vil begge garantert være mer enn klare for en het runde.

Styr unna rutiner

I en hektisk hverdag er det farlig lett å opparbeide seg kjedelige sexrutiner. Sørg for at dere er flinke til å variere stillinger og settinger. Husk også at det er lov å ha sex til alle døgnets tider. Det trenger strengt tatt ikke å skje på kvelden hver gang, en kjapp en før skole eller jobb kan gjøre underverker for resten av dagen. Middagslaging kan også gjøres ganske sexy. Det er bare fantasien som setter begrensinger.

Ærlighet varer lengst

Vær ærlige med hverandre blant annet når det kommer til hva som tenner dere, hva dere liker, hvilke stillinger som fungerer best osv. Ikke vær redd for å si i fra. Hvis du holder tett vil det være vanskelig for ham/henne å vite hva du liker, og dermed også ha liten mulighet til å gjøre det godt for deg.

Bildekilde: Thinkstock

Skrevet av: Charlotte Olsen

Charlotte er ei livsglad jente på 20 år som bor i Oslo og studerer markedsføring. Hun er glad i å skrive, og målet er å starte sitt eget magasin for kvinner en gang i fremtiden. I mellomtiden deler hun gjerne sine tips og gode råd på Femelle.no og på bloggen, charlotte.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul