Spennende steder å ha sex

[Viktig: Denne artikkelen omhandler voksent innhold.]

Det er offisielt blitt juni og sommeren er i full blomst. Sommeren er også tiden for lette klær og varme temperaturer. Ingen kan vel nekte for at sex blir ekstra fristende på denne tiden av året.

Kanskje er det på tide å teste ut noe nytt? For eksempel å finne noen nye, spennene steder å ha sex? Femelle gir deg fem gode forslag.

1. I skogen eller på stranda.
Pakk piknikkurven med godsaker å ta med deg kjæresten på et romantisk sted hvor ingen kan finne dere. På en liten øy ute i vannet, et stykke inn i skogen, eller for den tøffe, på stranda. Deilig temperatur, god mat og romantikk i luften, kan sexen bli bedre enn her?

2. På sydenbalkongen.
Utrolig mange nordmenn drar til syden på sommeren, og for mange er vel dette også et mekka for sex. Hva med å ta med deg partneren ut på hotellrombalkongen i de sene nattetimer for en liten hyrdestund. Tror du noen ser dere?

3. I bilen mens den går gjennom automatvask.
Vi har vel alle sittet i bilen mens den går i gjennom automatvask da vi var små. Det er akkurat som å være trygt plassert innenfor soveromsvinduet når stormen herjer utenfor, bare bedre. Tromming på taket og helt isolert, dette må du prøve!

4. På et åpent jorde.
Har du noen gang tenkt på å ha sex på et åpent jorde? Helt øde, men samtidig midt blant folk. Ta med deg teppet og finn en passende plass midt i smørøyet.

5. En kjappis hvor som helst.
Med en lett sommerkjole og ingen truse er du klar for sex hvor som helst og når som helst. Bak et tre, bak en busk, oppetter en husvegg eller på et toalett. Men pass på så ingen ser dere, det kan bli veldig ubehagelig.Bildekilde: Thinkstock

Skrevet av: Charlotte

Charlotte er 21 år og kommer fra Holmestrand, men til høsten flytter hun til Lillehammer for å studere psykologi. Hennes drøm og største mål er å bli psykolog. Hun blogger på http://charlett.blogg.no, og elsker å skrive tekster som er interessante, tankevekkende og morsomme, både for Femelle.no og på bloggen.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul