Couple-fighting-thinkstock

Tegn på at forholdet deres er over

Bare du kan vite om du ville hatt det bedre alene. Bare det faktum at du leser denne artikkelen er et ganske stort tegn på at du kan være usikker i ditt nåværende forhold.

Men les gjennom de mange indikasjonene på at det er over, og ved slutten av artikkelen vil du sannsynligvis ha litt bedre innsikt (og en dypere magefølelse) om dere kanskje burde avslutte forholdet.

Husk at et forhold innebærer både arbeid, offer og engasjement, og disse er ikke alltid morsomme ting å oppleve. Men omvendt, mange mennesker blir i døde eller døende forhold bare fordi det er enklere og mer praktisk enn å være alene, som kan være både vanskelig og skremmende. Men som en bensinstasjonsmiddag enkelt kan bevise, bare fordi noe er enklere og mer praktisk betyr det ikke at det er det beste valget, eller i det hele tatt bra for deg. Det siste du ønsker å gjøre, er å våkne opp om noen år, og innse at du burde ha dumpet han for lenge siden.

Er det over? Her er noen tegn. Alene kan de være harmløse, (mange menn kommer ikke overens med sine svigerforeldre), men lagt sammen kan de være et uunngåelig tegn på at forholdet bør ta slutt.

Tegn på at det er over: Dere fotflørter ikke lenger. Mennesker berører bare føttene med folk de er veldig, veldig nære med. Folk i nye forhold flørter ofte med føttene til hverandre. Hvis du og din mann ikke lenger gjør dette, er det et tydelig tegn på at dere trekker dere fra hverandre følelsesmessig. Vær oppmerksom på føttene dine.

Tegn på at det er over: Han begynner å være ute om kveldene hvis du bor sammen, eller henger ut med deg mindre hvis du ikke gjør det. Dette gjelder selv om han har en gyldig og perfekt logisk grunn, som fotball med kompisene, flere timer på kontoret, eller plutselige besøk av nye venner. Hvis han virkelig liker deg, vil han ønske å tilbringe tid med deg. Hvis han ikke ønsker å bruke minst noe av sin fritid sammen med deg, da er det et stort problem.

Tegn på at det er over: Følelse av avsky og forakt er tegn på at et forhold er dømt. Se opp for små gester og ansiktsuttrykk han gjør, og lytt til hans tone i stemmen når han snakker til deg. Snakker han ned til deg?

Tegn på at det er over: Dette går begge veier, får han deg til å avsky ham? Får du frysninger oppover ryggen av berøringen hans, eller ved tanken på hans kjærtegn? Om du gjør det, så er det et veldig dårlig tegn.

Tegn på at det er over:
Du fantaserer om å ende forholdet, og føler et lengtende håp. Du fantaserer om å leve alene og være fri.

Tegn på at det er over: Dere har mindre fysisk kontakt, eller den forsvinner helt.

Tegn på at det er over: Han viser deg mindre oppmerksomhet ute i offentlighet, nesten på grensen til å ignorere deg på sosiale arrangementer. Men han flørter med andre kvinner som en gal, ofte foran deg. Når du konfronterer ham, beskylder han deg for å være usikker.

Tegn på at det er over: Nesten alle vennene dine misliker ham. Det samme gjør familien din.

Tegn på at det er over: Han er ikke så begeistret over dem heller.

Tegn på at det er over: Vær oppmerksom på små detaljer. Slutter å kjøpe blomster, ingen små kjærlighet notater, færre spesielle gester, mindre hyggelige ord og ingen søte smser. Det er de små tingene som teller.

Tegn på at det er over: Ikke gå glipp store detaljer heller. Han glemmer bursdagen din, kjøper ikke deg noe som helst til jul, eller glemmer en middag med moren din, som han vet er viktig. Han setter avstand mellom dere, og ønsker ikke lenger å skape minner med deg.

Tegn på at det er over: Du er veldig interessert i en annen fyr.

Tegn på at det er over: Han ser ikke ut til å ønske å gjøre eventuelle fremtidige planer, fra en ferie neste sommer til en weekendtur neste helg. Han planlegger å ende forholdet.

Tegn på at det er over: Det er altfor mye krangling.

Tegn på at det er over: Deres krangler og diskusjoner blir verre, og ingenting ser ut til å bli løst eller ordnet opp i.

Tegn på at det er over: Politiet er involvert.

Tegn på at det er over: Føler du deg elsket, akseptert og verdsatt? Hvis ikke, er dette det livet du ønsker for deg selv? Du fortjener bedre i et forhold.

Tegn på at det er over: Du føler deg lettet når du skiller lag med ham, i stedet for å bli glad når han går gjennom døren. Faktisk er det når han dukker opp at du blir stresset.

Tegn på at det er over: Han blir veldig defensiv over eventuelle negative beskyldninger, fra å ikke ta ut søpla til spørsmålene om hvor han var kvelden før. Han blir mer opprørt enn han burde, og ofte snur han skylden mot deg.

Tegn på at det er over: Han sier ting som «jeg fortjener deg ikke» og «jeg holder deg tilbake.» Han setter deg opp for et brudd.

Tegn på at det er over: Du har en overveldende følelse om at han er utro mot deg, selv om du ikke kan logisk forklare det. Noen ganger vet våre hjerter ting som hjernen vår ikke vil tenke på.

Tegn på at det er over: Du har tatt ham i å lyve flere ganger. Du trenger ikke den slags svik i forholdet ditt, eller ditt liv.

Tegn på at det er over: Det er ofte unnskyldninger for å ikke tilbringe tid sammen, enten av deg eller ham, i form av alkohol, narkotika, filmer, shopping, videospill, sjokolade osv. Du vil heller være alene enn med ham.

Tegn på at det er over: Du har en overveldende følelse av angst for fremtiden.

Tegn på at det er over: Du er bare ferdig. Enkelt og greit, så er du ferdig. Du trenger ingen annen grunn, det er på tide å starte et nytt og bedre liv.

Bildekilde: Thinkstock
Tekst lånt fra Divavillage.com

Legg igjen en kommentar