Tegn på utroskap

Du kikker nysgjerrig ut av vinduet, gløtter litt på gardinene for å få bedre sikt. Ser nervøst på klokken – han skulle jo vært hjemme for lengst. Med ett hører du en velkjent bildur etterfulgt av lyden av en dør som smeller igjen. Nøkkelen som vris forsiktig rundt, ekkoet i trappeoppgangen slår i veggene – du ligger med nervene i høyspenn. Vet at dette er begynnelsen på slutten. Tårene triller ned kinnet idet han kommer inn på soverommet for å hente dyna – nok en natt som blir tilbrakt på sofaen…

Kjenner du deg igjen i denne situasjonbeskrivelsen? Femelle tipser deg om hvilke typiske tegn du skal se etter hvis du mistenker utroskap.

Endring i humør og oppførsel
Han har skyldfølelse når du gjør noe hyggelig for han og vil helst ikke at du skal oppvarte han for mye. Skyldfølelsen kan også resultere i at han blir mer oppmerksom på deg i begynnelsen, men etter hvert som skyldfølelsen forsvinner, vil også denne unormale oppvartingen ta slutt. Humørsvigninger og upassende oppførsel hører også til denne kategorien.

Han blir mer sosial
… men ikke med deg. Kameratene blir viktigere og til slutt er partneren din nesten aldri hjemme lenger. Han har alltid unnskyldninger for å ikke være hjemme, og enkle ærender som å gå på butikken kan ta unormalt lang tid. En plutselig eksplosjon av overtid på jobben er også en klassiker.

Mister interessen
En mangel på interesse kan være tegn på utroskap. Mindre sex, mindre oppmerksomhet – rett og slett en likegyldighet overfor deg som du ikke helt kan forstå. Ordene «jeg elsker deg» har vært usagt på en stund og ingen praktiserer ordenes handling heller.

Mangel på kommunikasjon
I takt med at partneren din er borte hele tiden, forsvinner også den gode dialogen. I stedet er den byttet ut med krangling og beskyldninger, eller kanskje bare en overdøvende stillhet. Når han snakker med deg, svarer han kanskje ikke, eller svarer unnvikende – og samtalen blir fort en rekke med beskyldninger og kritikk.

Mer utseendefokusert
Plutselig er partneren din sykelig opptatt av utseendet – et tegn på at han kanskje ønsker å fremstå som mer attraktiv for en annen kvinne. Treningsvaner endres og store summer blir brukt på klær og hårklipp – alt for å få et bedre ytre.

Du har en dårlig magefølelse
Vår kvinnelige intuisjon er ikke kjent for ingenting, og har man dårlig magefølelse – ja, så er det ofte fordi det er noe dårlig i gjerde. Av og til kan det være lurt å lytte til instinktene!

Det sikreste tegnet på at partneren din er utro, er selvfølgelig om du skulle være så uheldig å ta dem på fersken. Det er imidlertid slik at de aller fleste som er utro, gjør det de kan for å holde det skjult og dermed er sjansen for å ferske noen rimelig små. Tegnene på utroskap kan være mange, men de kan – som mange andre – også være tegn på noe helt annet enn utroskap, så vær sikker i din sak før du konfronterer partneren din.Kilder: kvinneguiden.no, utroskap.net
Bildekilde: Thinkstock photos

Skrevet av: Monique

Monique Lund er ei sprudlende og optimistisk jente på 25 år, og skriver blant annet bloggen www.moniquelund.com. Der deler hun mange gode motetips samtidig som hun blogger om sitt mildt sagt hektiske liv. Til daglig jobber hun i et ingeniørfirma samtidig som hun tar ingeniørutdannelsen, og når hun ikke er på jobb, er hun enten å finne i treningsstudio eller bak kameraet.

En kommentar om “Tegn på utroskap

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul