Tips til deg som skal på date

Har du endelig fått kapret deg en date med drømmeprinsen, men er kjempenervøs for at kvelden skal gå dårlig? Da har vi noen tips til deg som kan hjelpe til med å gjøre daten vellykket.

Ikke ha altfor store forhåpninger
Hvis du har vært singel en god stund og venter på ”den rette” er det fort gjort å gå i akkurat denne fellen. Selv om du har et godt inntrykk av han du skal på date med, er det ikke sikkert han er den perfekte mannen for deg. Ofte må man også lære personen å kjenne før man tar raske konklusjoner om hvordan han er. Ingen er jo perfekt, men du har lov å tillate deg å være litt kresen.

Vær deg selv
Det er veldig viktig å huske å være seg selv. Det enkle er som oftest det beste, og det er ingen vits å prøve å være noen andre. Det kommer du ingen vei med. Vis deg fra din beste side, og sjarmer han i senk. Tenk at ingen er som deg, og hvis han ikke liker deg så er det hans tap. Vær selvsikker, det synes menn er sexy!

Ha på deg noe komfortable klær
Jenter liker som regel å finne et date antrekk i god tid, og det kan ofte bli det store problemet, selv om vi har skapet fullt. Det som først og fremst er lurt, er å finne ut hvor dere ska på, og kle deg etter vær og sted. Om dere skal på kino eller på restaurant å spise er jeans, litt høye hæler og en søt bluse alltid en sikker vinner. Da er du litt pyntet men ikke for mye.

Sexy undertøy kan også være lurt, for et lite løft på selvtilliten og hvis kvelden blir veldig vellykket.

Smil og vær glad
Et smil er det vakreste en kvinne kan ha på seg. De fleste menn er nok enige i dette, og at det mest sjarmerende er en kvinne som smiler. Utstråling er veldig viktig, le interesser deg for det han prater om og vær positiv.

Happy girls are the prettiest girls – Audrey Hepburn

Se han i øynene
Det lureste er ikke å sitte å se ned i bordet når du prater eller i veggen når han prater. Se han inn i øynene, men ikke stirr selvfølgelig.

Samtaleemner
Om du føler at dere står fast, eller at det blir pinlig stillhet er det lurt å ha noen samtaleemner på lur.
– Reiser du mye? Reising er spennende og gøy, og de fleste liker å snakke om hvor de har vært i verden.
– Har du stor familie? Dette er et uskyldig spørsmål som aldri slår feil.
– Hvor gikk du på skole? Dette åpner kanskje for flere spørsmål, og kanskje finner dere ut at dere har noe til felles.

– Og sist, men ikke minst – IKKE snakk om eksen din eller om hvor mange barn du vil ha, om det ikke kommer opp som et samtaleemne da.Bildekilde: calamity – Lånt under creative commons license

Skrevet av: Julianne

Julianne Bakke er ei glad og utadvendt jente på 19 år fra Molde, med stor interesse for mote og skjønnhet. Til daglig jobber hun på mia bao og er en livsnyter som elsker å trene, reise, shoppe, være sammen med sin fantastiske kjæreste og venner.

2 kommentarer om “Tips til deg som skal på date

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul