Tips til hverdagsromantikk

Skrevet av Anita Fosen

Fem enkle tips på hvordan bli en bedre hverdagsromantikker.

Store rosebuketter, skinnende smykker og datenights ute på byen er selvfølgelig romantisk og koselig, men etterhvert som hverdagen blir hektisk og økonomien stram kan ikke dette alltid prioriteres. Betyr dette at romantikken er død? Nei, fordi det finnes selvfølgelig enklere og billigere måter å gi din kjære litt ekstra oppmerksomhet på.

1. Komplimenter. I den nyforelskede fasen virker det som hver samtale oser av kompliementer, men etterhvert som årene går kan dette fort bli glemt. Derfor er det viktig å ikke ta for gitt å gi små og store komplimenter til kjæresten din, en av de enkleste måtene å vise at du bryr deg.

2. Mat. Mat må lages og spises uansett, så hvorfor ikke gjøre det litt romantisk? Lag frokost på sengen, pakk en lunsjpakke med en liten lapp eller disk opp med middag og tente lys til kjæresten din kommer hjem fra jobb.

3. Kjærestens favoritter. Selv om kjæresten din sier at «du ser fin ut uansett hva du har på deg», har han sine favoritter. Kanskje det er en sexy bukse, en godluktende parfyme eller en spesiell måte du fikser håret ditt på. Uansett hva det er, ta på deg en dag, og du får mest sannsynlig minst ét kompliment tilbake. Win Win.

4. Husarbeid. Selv om det å gjøre husarbeid ikke høres så romantisk ut, kan det være en veldig fin måte å glede kjæresten på. Som samboere blir det nok en del prat om rot, rydding, støvsuging og lignende, som selvfølgelig ikke er de mest sexy samtaleemnene. Overrask derfor samboeren din med en nyvasket leilighet, et ryddig klesskap eller noe annet som uansett må bli gjort når du har tid en dag. Win Win igjen!

5. Kort. Det å gi kort til hverandre skjer som oftest bare noen få ganger i året på dager som bursdager og valentine. Men det å skrive ned noen fine tanker og ord om din kjære på et kort, er en så utrolig fin ting at det burde gjøres oftere. Et kort trenger ikke å koste mye, og kan til og med lages helt selv hvis du ønsker å være litt kreativ.

Skrevet av: Reidun Beate S. Hagen

26 år gammel gründer og alenemamma fra Trondheimsområdet.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul