Undertøyet som forfører ham

Været blir hetere og hetere, og det samme bør stemingen på soverommet bli. Skaff deg disse nøkkel-plaggene til det aller innerste, og han vil forvandles til en okse i vill brunst.

Ærlighet kommer først
Å holde den seksuelle spenningen på topp, er ikke alltid like lett. Har man vært sammen en stund, er det mye som blir vane og ting blir rett og slett ikke like opphissende lenger. Selvfølgelig er det viktigere å være ærlig med hverandre og si hva man liker osv, før man tyr til å kjøpe ting, men det kan gi det en veldig god start! Fortell ham at du trenger at han ikke tar på akkurat de samme tre stedene hver gang, under forspillet. Du trenger noe nytt, og det gjør sikkert han også. Prøv å overrask med en crazy stilling dere aldri har prøvd før for eksempel, så kanskje han tar initiativet til noe nytt neste gang. La han skjønne at det er greit å være litt gal noen ganger. Si at du har lyst til å spice opp ting på soverommet, og han vil nok bli mer nyskjerrig enn såret.

Dette trenger du:

1. En skikkelig bra push-up BH. Enkelt og greit! Du kan gjerne kjøre på med sexy body’er, løse blonde BH-er som lar brystende henge fritt og slikt, men når alt kommer til alt så syns menn at en real push- up BH er mest sexy. De er ikke så kompliserte, så lenge fordelene dine kommer seg opp og frem, er han fornøyd. En slik BH skal ha stropper du kan stramme så mye du vil og fyldige silikoninnlegg. Men det som er lurt å huske på er at han forhåpentligvis vil kjenne på deg, så ikke kjøp BH’en med de aller tykkeste innleggene. Da kjennes det hardt og kunstig ut.

2. En sexy, litt gjennomsiktig og søt hipster. Grunnen til at vi velger hipster, er fordi den er absolutt mest flatterende på alle. Det er veldig få som ser best ut i en G-streng. Med en hipster kommer formene frem hvis du er slank, og hvis du er overvektig så er den absolutt fordelaktig. Når man skal velge truser er det viktig å ikke velge en som er for stram. Ofte er det lurt å ta en størrelse større her, så den ikke klemmer inn under magen. Men sjekk at den fremdeles sitter bra bak!

3. Hofteholdere. Dette gjør hele looken litt mindre hverdagslig, og du blir umiddelbart dampende hot. Med hofteholdere blir du automatisk litt «porno», noe han vil elske. Kjøp noen som holder seg oppe på låret av seg selv, eller noen som du må feste i hipsteren. Det enkleste er å kjøpe noen selvklebende som du bare drar på deg som en strømpe, også holder den seg der. Også her er det viktig å kjøpe noen som ikke strammer inn låret for mye på festepunktet. Du får kjøpt hofteholdere veldig mange steder, for eksempel Lindex, Cubus, Kappahl, H&M.


Til slutt
Nå har vi valgt en bra push-up BH, en flatterende, gjennomsiktig og søt hipster, og dristige hofteholdere. En fellesnevner for alle tre, er selvfølgelig at de må matche. Rødt er en farge for de vågale, men vil du safe så kjør sorte blonder. Det liker alle menn, og det er i tillegg noe alle kler. Så send ham en sms, og si at du vil at dere skal kose dere litt ekstra i kveld, og ha på dette undertøyet. Han kommer til å måpe av begeistring. Ha gjerne på sorte, høye heler i tillegg hvis du vil ta den helt ut.

Så får vi bare se hvor lenge han lar deg beholde undertøyet på..Kilde: www.dinside.no
Bildekilde: Thinkstock photos, produsentene

Skrevet av: Ida Charlotte

Ida Nikolaisen, 20 år, og bor i Oslo. Begynner nå på en bachelor i journalistikk, hvor første året er i Norge, og de to siste i Australia. Sang og musikk er hennes aller største lidenskaper. Hun er også vokalist i et band som har spillejobber på steder rundt om kring i Oslo. Jobber ellers som salgskonsulent i Aftenposten og blogger på http://idanikolaisen.blogg.no.

8 kommentarer om “Undertøyet som forfører ham

 1. Har jo på meg sånt undertøy hver dag, de av venninnene mine som jeg har sett undertøyet til har jo bare lignende selv.
  Er komfortabelt, jeg føler meg vel i det og gir meg selvtillit fordi det er pent, selv om ingen skal se det i løpet av dagen.

  Trodde det ville være noe skikkelig sexy jeg.

  Og så lurer jeg VELDIG på hva slags undertøy jenter da går med til hverdags. Bestemortruser?

 2. Selvfølgelig hofteholderen var jo noe av det lille ekstra som kan gjøre forskjellen ;P

 3. Må man ha sånne lange strømper til hofteholdere? Eller kan man bare ha hipster og hofteholder? Hvis du skjønte spørsmålet, haha var ikke så lett å forklare, men jeg skjønner liksom ikke helt åssen man bruker dem!

 4. Bruker jo aldri stringtruser. Det var jo ikke det jeg mente.
  Sier bare at jeg skjønner ikke poenget med slitt gammelit undertøy du er redd for at noen skal se.

  Bedre med undertøy en føler seg vel OG sexy i.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul