10 gode beauty hacks

Vi gir deg ti beauty hacks du faktisk har bruk for. Gjør skjønnhetsrutinene dine enklere med disse triksene.

1. Naturlig og mild sminkefjerner

I stedet for å skrubbe huden din med sminkefjerningsservietter, bruk kokosolje for å fjerne sminken skånsomt. Oljen fungerer utmerket til å fjerne øyesminke på en forsiktig måte, og virker også på vannfast maskara. Masser oljen inn i huden, og vask den så bort med varmt vann og en klut. Kokosoljen er også fuktighetsgivende, og etterlater huden din myk.

2. Fuktighetskrem for oljete hud

Det er viktig å velge riktig fuktighetskrem for din hudtype. Dersom du har oljete hud, velg en fuktighetskrem i gel-konsistens. Disse er vannbaserte, og trekker raskt inn i huden.

3. Flatt hår?

Ved å bøye hodet fremover og føhne håret ovenfra, får håret mer volum og ser tykkere ut.

4. Det beste trikset for tett barbering

Før du shaver leggene, bruk en badehanske sammen med dusjgeleen eller kroppsskrubben din, og skrubb godt. Dette fjerner død hud og løfter hårene, og sørger for at du får den tetteste barberingen.

5. Riktig bruk av ”bobby pins”

Bobbypins, også kalt lusespenner eller fliseklemmer, hjelper deg å holde frisyren på plass. Ved å spraye spennene med hårspray før du putter dem i håret, sitter de enda bedre. Husk også å plassere den rillete siden mot hodebunnen.

6. Hemmeligheten bak perfekte bryn

Uavhengig av om du bruker skygge, blyant eller pomade for å sminke brynene dine, bruk en ”spoolie” for å duse ut fargen i de indre hjørnene. Slik unngår du harde kanter, og sørger for at brynene ser mer naturlige ut.

7. Legg concealer riktig

Å legge concealer i en bue rett under øynene, slik mange gjør, er ikke en god måte om du ønsker å se mer våken ut. Tvert i mot kan slik påføring fungere mot sin hensikt. Legg heller concealeren i en omvendt triangel under øynene, og blend godt inn i huden. Slik lysner du opp området under øynene, og du ser mer opplagt ut.

8. Naturlige krøller

For krøller som ser naturlige ut, pass på å krølle håret i annen hver retning – både innover og utover fra ansiktet. Naturlige krøller går ikke bare i én retning.

9. Fresh opp sminken

Blir du oljete i ansiktet utover dagen, og føler at sminken ”sklir av” huden? Dersom du legger et ekstra lag med pudderfoundation kan du gjøre vondt verre, da ender nemlig sminken fort opp med å se desto mer kakete ut. Dersom du føler at det er nødvendig å freshe opp makeupen, velg heller et settingpudder – disse er ment for nettopp å sette, friske opp og matte ned sminken. Husk også å fjerne overflødig olje med et blottingpapir eller et tørkepapir ved å presse det inntil huden før du påfører mer sminke.

10. Lukt godt hele dagen

Ved å først smøre deg med en uparfymert bodylotion på områdene du skal påføre parfyme, får du parfymen din til å holde lenger. De beste stedene å spraye parfyme er ved kroppens ”pulspunkter”, som på halsen, bak ørene og på håndleddene.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul