Alt du trenger til et hjemmespa

Noe av det deiligste er å skjemme seg bort med en spadag, men dette kan bli dyrt i lengden. Det er masse produkter på markedet som kan hjelpe deg med å gjenskape spaopplevelsen hjemme på ditt eget bad.

Rituals er ute med en serie som heter The Ritual of Hammam. Ordet Hammam kommer fra Tyrkia, og betyr dampbad. Hammam er stort i Tyrkia, og det er noe av det som anbefales å få med seg ved en eventuell reise dit. Ikke bare er hammam et dampbad, men det er også et sosialt møtested, samt et sted for rituell rensing i den tyrkiske kulturen. Serien fra Rituals inneholder blant annet en Body Mud med mineralrik rhassoul-leire som intensivt rengjør og polerer huden ved å bidra til å fjerne døde hudceller. Hot Scrub fra Hammam-serien inneholder rensende havsalt, varmende ingefær og forfriskende eukalyptus, som umiddelbart reduserer tretthet og booster humøret ditt. Dette er perfekt for en dag med hjemmespa!

Hjemmespa

ZO Skin Health
er også ute med en ny hånd- og kroppsskrubb. Denne skrubben har både en fysisk og kjemisk eksfoliering, som gir silkemyk hud. Skrubben mykgjør og hydrerer en tørr og grov hud, og forebygger ytterligere fukttap ved å styrke lipidbalansen. Fordi ikke bare ansiktet, men også kroppen utsettes for skader fra frie radikaler, er skrubben også tilsatt et antioksidantkompleks. Til kropp og ansikt er Kiehls også ute med Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque. Denne ansiktsmasken skal umiddelbart stramme opp og lysne huden. Foreo har også flere nyheter på markedet. Luna Play Plus skal skånsomt fjerne døde hudceller med T-sonic-pulseringen, samtidig som den også skal løse opp tette porer fra sminkerester, og fjerne smuss og olje fra huden.

Russian Leather serien fra Molton Brown er deres nyeste duftserie som ble lansert i august. Russian Leather serien har en duft av den tradisjonelle, russike lærgarvings-industrien. Molton Brown har kombinert lukten av lær med frisk dibirsk furuolje og spor av  olje fra cedertre. Dybden i Russian Leather duften kommer fra bjørkeoljen!

Hjemmespa

Gode tips til hjemmespa

  1. Skru av lysene og tenn stearinlys og gode duftlys. Det er viktig å sette stemningen for å få noe ut av en spadag.
  2. Ta deg god tid. Velg å ha hjemmespa en dag du faktisk har tid til det. Ikke stress, da dette absolutt vil ha motsatt effekt.
  3. Selv om du ikke har et badekar er det fullt mulig å bruke badeoljer i dusjen.

Skrevet av: Nnenna Echem

Nnenna Echem. 24 år fra Oslo. Masterstudent ved BI og lifestyle blogger.
Les flere poster Nnenna har skrevet

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul