Bergen Beauty – Ny skjønnhetsmesse

Satser på å bygge en av Norges største messearenaer innen helse, hår og skjønnhet

Bettina Beyer (26) fra Bergen vil arrangere en av Norges største messer innen «beauty» i Bergen. Bergensdamen er en rastløs sjel, som alltid søker nye utfordringer, spenning samtidig som hun liker å ha full kontroll.

Opprinnelig publisert på bergenbeauty.no

Hvorfor vil du ha en slik messe akkurat her i Bergen Bettina?

– Illusjonen av en stor messe arena har i mange år lagt i tankene mine. Dette hovedsakelig fordi min morfar, i mange år alltid har reist til Kina og andre land på store messer. Den gang visste jeg ikke hva en messe egentlig var for noe, men tanken om det han var med på, appellerte veldig til meg. I voksen alder, og i min gründerkarriere, var det første jeg oppsøkte messeverdenen. Jeg så på videoer på Youtube, googlet store messer, etc., men til slutt bestemte jeg meg for å stille ut selv på en av Norges skjønnhetsmesser – Health & Beauty Scandinavia i Oslo. Etter denne opplevelsen, og smaken på å være utstiller selv, var følelsen enorm for meg. Og ikke minst, hvor mye jeg vokste som person, og hvor mye vi oppnådde av å være utstillere denne helgen. Det var en helt fantastisk følelse, og etter den helgen bestemte jeg meg for at dette skal jeg en dag få til i Bergen. Ikke alt trenger å skje i hovedstaden.

Er du ikke redd for å satse på nye ting og prosjekter?

– Nei, jeg er en rastløs person som ofte har mange baller i luften. Jeg liker spenningen i nye prosjekter, og er ganske spontan av meg. Dette er gjerne grunnen til at frykten for å satse stort, eller på nye ting, ikke er til stede. Jeg har kanskje «dette klarer jeg» godt stemplet inn i hodet, og følger magefølelsen. Ingenting er umulig! Så nei, jeg vil ikke si jeg er redd for å satse på nye prosjekter!

Bettina er en travel dame, og midt oppi det hele er hun også en familiekjær mamma og samboer.

Med 3 barn på hjemmebane, og midt i hussalg har hun startet planlegging og igangsetting av messen som allerede skal være 4. og 5. november i Grieghallen nå i 2017.

Hva sier din samboer til at du blir såpass opptatt fremover?

– Han er heldigvis innstilt på sjef på hjemmebane i tiden som kommer. Hele min sjel vil legges i dette prosjektet. Jeg er veldig glad for han er en støttespiller, da blir alt lettere for meg.

Er du ikke redd for å ta på deg en så stor jobb alene?

– Mange har stilt meg dette spørsmålet. Men nei, jeg er ikke det! Dette er noe jeg brenner for, og jeg er ikke i tvil om at jeg vil kunne arrangere Bergen Beauty messen. At jeg har hovedansvaret helt alene, er alfa omega for meg, som den kontrollfriken jeg er gjør jeg alle en tjeneste med at det kun er en person som tar avgjørelsene.

Hvordan er tilbakemeldingene fra potensielle utstillere og deltakere?

– Tilbakemeldinger jeg har fått blant potensielle utstiller nå før messen blir lansert på nett, er overveldende. Positiviteten av at det endelig kommer en slik arena i Bergen er mange glad for. Alt fra små aktører og salonger, til store leverandører nasjonalt og internasjonalt.

Hvorfor trenger Bergen dette?

– Bergen trenger Bergen Beauty en enkle grunn, det eksisterer ikke en slik arena i Bergen. Markedet innen helse, hår og skjønnhet er enorm, også her i Bergen. Av lokale aktører er det nok mange som blir glad for å slippe å måtte dra til Oslo.

Er dette noe du vil forsete med videre etter messen du skal ha i 2017?

– Jeg håper at dette konseptet blir tatt godt imot, og at dette absolutt er en messe som vil kunne arrangere år etter år!

Er det andre slike messer i Norge?

– Det er i dag to lignende messer innen denne bransjen. Health & Beauty Scandinavia og Hår og skjønnhet. Disse holder til i Oslo. Dette er kun disse jeg kjenner til.

Så da ser vi frem til å følge Bettina videre!

 

Les mer på bergenbeauty.no

 

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul