Beskytt deg mot solen i påsken

Sommeren nærmer seg og solen er tilbake etter en lang, mørk vinter. Det mange glemmer er at med solens ankomst kommer også nødvendigheten til å passe på huden litt ekstra. Det er lett å glemme hvor viktig det er å smøre seg med solkrem, men det er ingen unnskyldning til å ikke gjøre det. Å glemme og beskytte huden mot solen kan gi alvorlige hudskader og i verste fall hudkreft.

På apoteket finnes det flere typer solkrem som passer alles behov. Ny på markedet er EVY Technology med sin sunscreen mousse. EVY Technology er et svensk hudpleie merke, som nylig har blitt lansert i Norge. Produktene fra EVY legger seg ikke kun i overflaten, men fordeles i hele det øverste hudlaget, og forsvinner dermed ikke ved svette eller bading. Produktene fra EVY Technology får du blant annet tak i på kicks.no. En annen favoritt er fra Biotherm. Lait Solaire Hydratant dufter av sitrus og er en komplett Komplett solbeskyttelsesserie for både kropp og ansikt. Huden tilføres fuktighet og beskyttes mot solen (UVA og UVB).

Solkrem

Cosmica har nylig re-lansert designet på sine solprodukter. Våre favoritter er blant annet Cosmica Sun Ultra Light Milk, som er en lett solkrem som gir umiddelbar beskyttelse. Solkremen er vannresistent, blir raskt absorbert og er ikke klissete. Det beste med denne er at den ikke inneholder parfymer eller fargestoffer. En annen favoritt er fra det greske merket Korres. Aloe Vera Body Milk er helt ideell etter å ha vært i solen. Denne inneholder næringsstoffer og vitaminer som vil gi næring til huden. Aloe Vera Body Milk vil forlenge brunfargen samtidig som den forsterker beskyttelsen av melanin.

Solkrem

Cosmica får du kjøpt på blant annet Vitus Apotek, mens Korres kan kjøpes på Vita.no.

Skrevet av: Nnenna Echem

Nnenna Echem. 24 år fra Oslo. Masterstudent ved BI og lifestyle blogger.
Les flere poster Nnenna har skrevet

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul