Få kysseklare lepper til sommeren!

Sommeren er rett rundt hjørnet, og det er ikke bare solkremen man må huske på. Leppene er også viktige! Det finnes mange forskjellige produkter ute på markedet som lover myke lepper, og som dessverre ikke leverer. I våres lanserte Dior sin sukkerskrub som er en leppeskrub som virker eksfolierende på leppene. Tarte har også valgt å følge Dior, ved å lansere en leppepomade og skrubb i ett. EOS (Evolution of Smooth) har også lansert nye leppepomader som nå kommer med solfaktor. Det er utrolig mange spennende nyheter ute på markedet! Vi har funnet frem de beste produktene til dine lepper:

Kysseklare lepper
1. Dior Lip Sugar Scrub / 2. EOS Fresh Grapefruit med SPF 30 / 3. Sisley Confort Extreme Lèvres / 4. Rosebud Salve / 5. Tarte Lip Facial Lip Scrub The Exfoliator / 6. Burt’s Bees Repleneshing / 7. EOS Sheer Pink / 8. MALIN+GOETZ Lip Moisturizer / 9. Löwengrip Lip Balm

Bortsett fra å bruke produkter så finnes det også gode kjerringråd som lover å mykgjøre leppene dine. Våre favoritt-kjerringråd er:

1. Drikk vann! Tørre lepper er et symptom på vannmangel. Derfor er det viktig å holde seg hydrert.
2. Bit deg lett i leppene. Tro det eller ei, men når du biter deg i leppene så øker det blodsirkulasjonen, som dermed tilfører med fett til leppene.
3. Bruk tannbørsten. Tannbørsten kan faktisk bruke som en leppeskrubb. Gjør tannbørsten litt våt og sørg for at leppene dine er helt tørre. Begynn å skrubb på leppene dine og du vil merke at leppene dine blir myke igjen. Husk å smøre leppene med leppepomade til slutt.

Skrevet av: Nnenna Echem

Nnenna Echem. 24 år fra Oslo. Masterstudent ved BI og lifestyle blogger.
Les flere poster Nnenna har skrevet

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul