GIGI x MAYBELLINE

Pressemelding fra Gloss Édité

GIGI HADID x MAYBELLINE kolleksjonen inneholder to ulike looks som begge er designet av Gigi selv: EAST COAST GLAM og WEST COAST GLOW. Hver av lookene representerer IT-jentas favoritt makeupstiler fra hennes base i NYC til hjembyen L.A. Uttrykket og detaljene i disse tre Maybelline kolleksjonene forteller historien om Gigis liv slik hun ser det, ett produktnavn om gangen.

EAST COAST GLAM-kolleksjonen symboliserer Gigis urbane og glamorøse storbyliv i New York City. Kolleksjonen består av Gigis signatur look: nude lepper, glødende hud og en fierce cat-eye. Dersom du liker New York vil du elske denne kolleksjonen.

Gigi Hadid

WEST COAST GLOW-kolleksjonen er både varm og glamorøs slik som Gigi når hun oppholder seg langs den solrike kysten i California. Med røde lepper og en varm, gyllen glød passer disse produktene godt enten du er på strandpromenaden eller catwalken.

JETSETTER-PALETTEN kombinerer både East og West coast looks i ett sett som passer perfekt i håndbagasjen. Gigi har fokusert på å utvikle en palett som inneholder alt og som symboliserer hennes «girl-on-the-go» livsstil. Den vakre JETSETTER-PALETTEN er alt du trenger for en flawless look på farten.

Gigi Hadid

Gigi ble introdusert for moteindustrien i en veldig ung alder, og oppdaget på denne måten hennes lidenskap for makeup. Gjennom sine mange forberedelser til fotoopptak og turer på runwayen ble Gigi eksponert for de seneste produkter, innovasjoner og trender, og fikk vitne de transformative egenskapene makeup kan ha. Gigi så en mulighet til utvikle en makeup-kolleksjon som ikke hadde blitt gjort tidligere. Selv har hun sagt at hun aldri har funnet en palett som hadde alle hennes yndlingsfarger for en komplett look, og at hun mener fantastisk makeup ikke behøver å koste en formue. Om Maybelline-samarbeidet sier Gigi: «Jeg har fått mulighet til å utvikle noe jeg ikke kunne finne før, og samtidig sikre at det er et fullt sett til en overkommelig pris».

Gigi Hadid Maybelline
GIGIxMAYBELLINE East Coast Collection

Hun har latt seg inspirere av familie og barndomsvenner, i tillegg til steder som ligger hennes hjerte nær. Gigi har jobbet tett med Maybelline New Yorks forskning- og innovasjonsteam gjennom det siste året for å håndplukke signaturlookene, skape de rette nyansene og produktformuleringene, så vel som samarbeide om emballasjen slik at denne også uttrykker hennes personlighet.

I følge Leonardo Chavez, Global Brand President, Maybelline New York, evner Gigi å virkeliggjøre Maybelline-merkets verdier. «Hennes kreativitet og lidenskap for makeup, i kombinasjon med hennes genuine samarbeidsevner gjør denne kolleksjonen spesiell for Maybelline som gjør dette for første gang. Sammen ønsker vi å ta med kunden til Gigis indre skjønnhetsunivers og gi dem verktøyene de trenger for å MAKE IT HAPPEN på deres unike måte».

Gigi Hadid Maybelline
GIGIxMAYBELLINE West Coast Collection

«I WANTED EVERYTHING IN ONE KIT. JUST LAND AND LOOK GOOD!»
– Gigi Hadid

I disse dager lanseres GIGIxMAYBELLINE-produktene hos VITA og VITA.no, H&M, samt utvalgte Cubus-butikker.

NB! JETSETTER-PALETTEN selges kun på nett.

Skrevet av: Nnenna Echem

Nnenna Echem. 24 år fra Oslo. Masterstudent ved BI og lifestyle blogger.
Les flere poster Nnenna har skrevet

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul