Dette er høstens beste ansiktsmasker

Finnes det noe bedre enn å slappe av en søndagskveld, sette på avslappende musikk, tenne duftlys og påføre ansiktsmasker? Vi har testet ut flere av høstens nyheter og dette er våre favoritter:

1. DR SCHRAMMEK BLACK CLEARING MASK

Black Clearing Mask fra Dr Schrammek er en svart rensemaske for uren hud med aktivert karbon, kaolin og sebuless som bidrar til å redusere overflødig glans. Den bidrar til å fjerne kviser, forhindrer dannelse av urenheter, og renser huden på et dypere nivå. Takket være aktivert karbon frigjør den nye svarte masken porene for smuss, sebum og døde hudpartikler og gir dermed et klart og matt hudutseende.

2. RITUALS THE WONDER MASK

The Wonder Mask fra Rituals er ideell for en med fet hud. Dette er en 100 % naturlig ansiktsmaske, som hjelper til med å fjerne urenheter, eksfolierer døde hudceller og stimulerer cellefornyelse. Resultatet gir en dypt renset, glatt hud.

Høstens beste ansiktsmasker

3. ORIGINS CLEAR IMPROVEMENTS

Clear Improvements fra Origins er en maske som hjelper til med å fjerne smuss og rusk som kan tette porene. Masken inneholder blant annet bambustrekull som virker på det nedre hudlaget. Dette bidrar til at huden blir fornyet og sunnere.

4. MASQUE BAR OXYGEN BUBBLE SHEET MASK

Oxygen Bubble Sheet Mask blir omgjort til et oksygenrikt skum, som fornyer huden med oksygen som renser på det nedre hudlaget, eksfolierer og fukter huden. Syreskummet trenger dypt inn i huden for å eliminere poreforurensinger og urenheter, og forhindrer hudormer og døde hudceller, samtidig som den bidrar til å lysne ujevne hudtoner.

Skrevet av: Nnenna Echem

Nnenna Echem. 24 år fra Oslo. Masterstudent ved BI og lifestyle blogger.
Les flere poster Nnenna har skrevet

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul