Høstens beste skjønnhetstips

Huden og kroppen merker forandringen i været, og det er derfor viktig å ta vare på hud og kropp i høst. Det kan du gjøre ved å følge disse stegene.

1. Oppdatere ansiktsvask-rutinen din

Clarisonic har elektriske rengjøringsbørster i alle størrelser. Vår favoritt er MIA Fit, på grunn av størrelsen. Den passer perfekt i både reisevesken og treningsvesken. MIA Fit har to hastigheter og rengjør huden seks ganger bedre enn hva en manuell ansiktsvask gjør.

2. Gi deg selv en manikyr

Noe som også er viktig å tenke på når været forandrer seg er hender og negler. Det er mange årsaker til at neglene sprekker, og en av disse årsakene kan være tørt og kaldt klima. Med neglforsterker og basecoat fra Londontown kan du forhindre at neglene brekker, splittes eller begynner å flasse. Hendene og neglene er like viktig som ansiktet.

3. Oppdatere skjønnhetsregimet ditt med et ansiktsserum

Lancôme har nylig lansert Advanced Génifique Sensitive, et serum som er perfekt for de kommende værforandringene. Serumet hjelper også mot stress og søvnmangel, samt rødme, ubehag og tørrhet. I Advanced Génefique Sensitive finner du en månedskur for sensitiv hud som inneholder en frisk formel av virkningsfulle ingredienser som er lindrende for huden og som skal styrke den. Serumet gir huden et kraftfullt og effektivt løft takket være en ampulle som inneholder antioksidanter som først aktiveres når flasken åpnes.

Høstens beste skjønnhetstips

4. Beskytt huden

Selv om solen ikke er like sterk, så er det fremdeles viktig å beskytte huden med solfaktor. Ultra Facial Cream med solfaktor 30 fra Kiehls er en favoritt blant mange. Denne kremen gir huden fukt i 24 timer og kan brukes både dag og natt.

5. Eksfolier ansiktet med ansiktsmaske

En god ansiktsmaske gjør underverker, spesielt en som også kan eksfoliere huden. Energie De Vie Exfoliating Mask fra Lancôme gir fukt samtidig som den eksfolierer, og alt dette på under fem minutter. Du vil oppleve at huden kjennes friskere og mykere.

Skrevet av: Nnenna Echem

Nnenna Echem. 24 år fra Oslo. Masterstudent ved BI og lifestyle blogger.
Les flere poster Nnenna har skrevet

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul