God hudpleie for deg med fet hud

Sliter du med fet hud? Da er du ikke alene. På markedet finnes det utallige kremer og diverse hudpleieprodukter som er ment for deg med fet hud. Det viktigste er å velge riktige produkter til din type hud. Årsaken bak fet hud ligger i høy talgproduksjon, som gjør at huden blir fet og skinnende. De med fet hud har gjerne store porer og en tregere avskalling av døde hudceller. Å ta i bruk ansiktspeeling er viktig for en med fet hud. Dette skal gjøres opp til tre ganger i uken, da talgen holder de døde hudcellene tilbake. Bortsett fra å peele ofte, så er det også andre produkter som kan brukes til å få bukt med den fete huden.

FORMULA 10.0.6 Seriously Shine Free

Formula 10.0.6 har utviklet en rekke produkter som er spesialtilpasset for å hjelpe tenåringshud. Formula 10.0.6 har flere ansiktsmasker og skrubb som er tilpasset tørr hud og kviser, men også Seriously Shine Free som er en matt krem som reduserer den fete huden. Seriously Shine Free inneholder aloe vera som gjør huden myk, og bambusekstrakt som balanserer overproduksjonen av talg.

Hudpleie for fet hud

KORRES Pomegranate Balancing Moisturizing Cream Gel

Korres Pomegranate Balancing Moisturizing Cream Gel reduserer overproduksjonen av talg ved hjelp av granatepleekstrakt og vegetabilske emulsjoner. Kremen skal brukes etter daglig ansiktsrens og man vil umiddelbart kjenne effekten av kremen.

FOREO Luna 2 Combination Skin

Luna 2 er et innovativt hudpleieprodukt fra Foreo. Pulseringen fra Luna 2 gir en mild eksfoliering, som både fjerner døde hudceller og løser opp sminkerester i porene. Luna 2 fjerner 99,5 % av all smuss og fett fra ansiktet og kan brukes både morgen og kveld. Foreo har fire produkter som er tilpasset alle hudtyper.

KORRES Pomegranate Tonic Lotion

Korres Pomegranate Tonic Lotion inneholder granateple som fjerner overflødig olje fra huden og gir en matt finish. Granatepleekstrakt er et av naturens sterkeste antioksidanter og er en rik kilde til fenolsyrer. Granatepleekstrakt er også rik på tanniner som forminsker porene og fornyer huden.

SHISEIDO Pureness Oil Control Blotting Paper

For en med fet hud er blotting papers noe av det smarteste en kan ha i vesken. Oil Control Blotting Paper fra Shiseido fresher opp huden samtidig som den fjerner overflødig olje fra ansiktet uten at det ødelegger sminken.

Hudpleie for fet hud

1. FOREO LUNA 2 / 2. FORMULA 10.0.6 SERIOUSLY SHINE FREE / 3. KORRES POMEGRANATE BALANCING GEL / 4. SHISEIDO BLOTTING PAPER / 5. KORRES POMEGRANATE TONIC LOTION

Skrevet av: Nnenna Echem

Nnenna Echem. 24 år fra Oslo. Masterstudent ved BI og lifestyle blogger.
Les flere poster Nnenna har skrevet

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul