Hvitere tenner med kull?

Det høres helt fjernt ut å skulle få hvitere tenner med kull, men trenden har tatt verden med storm.

Reklame

Beautybrands.no har nettopp lansert nyheten COCO by Skintechnologies. kullet skal gi et hvitere smil allerede etter 1-2 påføringer, gi friskere pust og sunnere munnhelse. Det er det ingen som sier nei takk til.

Tennene våre blir fort misfarget av kaffe, vin og matvarer med sterke farger som til eksempel karriretter og lignende. Tannbleking med aktivt kull fungerer ved at kullet er tilsatt et oksidasjonsmiddel som fjerner overfladiske flekker på tenner. COCO by Skintechnologies er laget av aktivert kull fra kokosnøttskall, og både bleker, polerer, fjerner misfarging på tennene i tillegg til å rense munnen og tannkjøttet. Som bonus forebygger og fjerner kremen også tannstein.

Kremen inneholder naturlige ingredienser som organisk kull fra kokosnøttskall, kokkosolje, appelsinfrø-olje, sodium bikarbonat og er helt smakløs. For å få best resultat bør man bruke en myk tannbørste og pusse en til to ganger daglig. Tannkosten skal skylles slik at den er våt, dyppes i pulveret, også pusser du i 1-2 minutter før munnen skal skylles og renses grundig.

På toppen av det hele får de 500 første som bestiller 40 % rabatt på pulveret, som varer i 2-3 måneder avhengig av bruk.

Skrevet av: Femelle

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul