Klar for å gjenta fjorårets beauty suksess

– Det blir egen fagdag for bransjen på fredagen til årets messe, hvor det blant annet blir presentasjon av kommende trender innenfor hud- og hårpleie og mye mye mer, avslører Beyer.

Egen arena for skjønnhetsbransjen

Beyers visjon har hele tiden vært å skape en arena hvor leverandørene kommer direkte i kontakt med sluttbrukeren. Like viktig for arrangøren er det å ta vare på leverandørene. Utstillerne og deltakere fra bransjen får oppleve ny innovasjon fra Foreo, Greenpeel feirer 60-årsjubileum, Dermalogica snakker om hudhelse på scenen, og det blir presentasjon av den revolusjonerende Dual Air hårføneren.

Jan Thomas og Bettina Beyer på Bergen Beauty 2017.

Positive tilbakemeldinger

– Tilbakemeldingene fra fjorårets messe var utelukkende positive, men bransjen ønsket mer faglig innhold. Derfor har vi spekket fagdagen med spennende innhold, forteller Beyer.

Men det er ikke bare fagdag som er nytt til årets største skjønnhetsarrangement i Bergen. De mange tusen besøkende kan også få svar på sine spørsmål om skjønnhet og andre ting  av et panel bestående av et knippe skjønnhetsbloggere og influencere. Det vil også florere av gode tilbud og prøver fra de mange utstillerne som har bekreftet sin ankomst til messen. Ingen kroppsdeler er utelatt i Grieghallen når Amberly Cosmetics, Viva Skin Clinic, Beauty Factory, WowBrow, Marc Inbane, Derma Media, Three of Brands, Memira øyeklinikker, Aviva Labs spraytan og mange flere utstillere tar plass på parkeringsdekket.

Jan Thomas konfransier ved Bergen Beauty 2017

– Det blir også bankett til årets messe. I år er det komikerfruen Marna Haugen Burøe som tar ordet på scenen mellom innslagene. Det blir negleshow, kåring av årets stand, artister, Dj og fantastisk god mat, lover skjønnhetsdronningen som satser enda større til årets arrangement etter tilbakemeldingene fra fjorårets suksess.

«Bergen Beauty var en flott plass å møte både nye og eksisterende kunder på. Messen var et friskt pust i bransjen og vi var veldig fornøyde!»
Marina Miracle

Marina Miracle ved Bergen Beauty skjønnhetsmessen 2017

 

– Vi fikk mye skryt fra utstillere og publikum for de gode rammene rundt messen. Publikum synes det var et solid program med mye innhold, opplevelser og ting å finne på. Det var 620 mennesker på banketten i fjor, og de synes den var både sprek og innholdsrik, forteller Beyer.

«Bergen Beauty 2017 var en topp opplevelse og vi Viva Skin Clinic gleder oss masse til å ha ny stand i år. Endelig en stor og flott messe med fokus på helse, velvære og skjønnhet.»
Viva Skin Clinic

Viva Skin Clinic Bergen Beauty 2017

BRAZFIT var strålende fornøyd med deltagelsen på Bergen Beauty 2017. Vi gleder oss til årets evnet i Bergen. Kjempe flott program med spennende foredragsholdere, engasjerte utstillere, og ikke minst masse flotte gjester og besøkende.

Bergen Beauty messe Greighallen 2017

 

Les mer om Bergen Beauty her

 

Skrevet av: Femelle

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul