Dette lønner det seg å ha i vesken denne høsten

Høsten byr på et kaldere klima og nå det er derfor viktig å ta vare på huden med riktig hudpleie.

1. LA MER THE MIST

Denne oppfriskende sprayen fra La Mer fornyer, fukter og gjenskaper balansen i en tørr hud. Den har høyt innhold av ionisert vann som gir nytt liv til en trist hud, samt naturlige ekstrakter som lindrer irritasjoner og skånsomt reduserer fine, tørre linjer.

2. INSTITUT KARITÉ HAND CREAM ROSE

Sheasmør sine unike egenskaper finnes i alle Institut Karite sine produkter. Delikate, behagelige dufter som gir en unik sensorisk opplevelser kombinert med gode konsistenser. Institut Karité hedrer Paris og fransk eleganse gjennom sofistikerte og fargerike innpakninger. Sheasmør til lepper, hender, kropp og hår – ingen ingrediens kan slå fuktighetsgivende og nærende sheasmør. Naturlig rik på vitamin A, D E og F, og velkjent for å revitalisere og re-okzygenere huden og øke elastisiteten, pleier den også de aller mest tørre områdene i huden. Denne naturlige ingrediensen har alt du trenger for å beskytte og nære alle hudtyper, også skadet hud.

Dette lønner det seg å ha i vesken i høst

3. ELIZABETH ARDEN LIP SCRUB & EIGHT HOUR LIP PROTECTANT

Elizabeth Arden’s Eight Hour Limited Edition Lip Duo kombinerer merkevarens Eight Hour Lip Protectant med en exfoliating lip scrub for å fremme myke, glatte og nærte lepper. Dette settet inneholder Eight Hour Lip Protective som er en fuktighetsgivende leppebehandling som utnytter en superbeskyttende formel som gjør at leppene føles myke og glatte. Settet innholder også Eight Hour Lip Scrub som er en mild leppe skrubb som inneholder naturlig eksfoliering som delikat fjerner død hud som gjør leppende myke, glatte og fuktige.

4. DIOR LIP GLOW

Dior Addict Lip Glow er en must-have leppebalsam som forbedrer den naturlige fargen på leppene dine og fukter hele dagen. Color Reviver-teknologien reagerer på leppenes fuktighets nivå og frigjør aktive ingredienser. Balsamen er beriket med mangosmør for å fukte og beskytte leppene dine hele dagen.

Skrevet av: Nnenna Echem

Nnenna Echem. 24 år fra Oslo. Masterstudent ved BI og lifestyle blogger.
Les flere poster Nnenna har skrevet

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul