L’Oréal Paris x Balmain

Olivier Rousteing, Balmain
FOTO: GLOSSEDITE NORWAY

Sammen med Balmains kreative direktør, Olivier Rousteing, står 12 kvinner. De har alle ulik opprinnelse og bakgrunn nettopp for å tydeliggjøre og styrke budskapet om selvstendighet og skjønnhet i mangfold. Denne kolleksjonen markerer det første steget Balmain tar ut i kosmetikkens verden og den første designerkolleksjonen laget med verdens #1 leppestift: Color Riche.

L'Oréal Paris x Balmain, Color Riche

«Vi valgte å alliere oss med Olivier og Balmain fordi de representerer fransk couture på sitt beste og deler L’Oréal Paris sin unike, inkluderende visjon om moderne skjønnhet. For L’Oréal Paris er dette samarbeidet også en mulighet til å gi flere mennesker tilgang på haute couture gjennom sminke».

– Pierre Emmanuel Angeloglou, L’Oréal Paris Global President

Rousteing selv har designet forpakningene på de 12 leppestiftene som preges av eleganse og en viss overdådighet, slik vi kjenner Balmain. De tre fargene; blå, sort og grønn, symboliserer hver sin stamme med hver sin historie. Hver stamme inneholder fire ulike farger som ved navn og uttrykk representerer hver sin holdning og som samler alle kvinner for å feire mangfold.

Den blå ROCK-stammen inneholder blant annet «Freedom» som sees på Soo Joo Park, Doutzen Kroes har på seg «Confidence» som er sorte COUTURE’s stjerneprodukt, mens Ysaunny Brito bruker «Balmain Instinct» som er en av de grønne GLAMAZONE-leppestiftene.

L'Oréal Paris x Balmain, Color Riche

L'Oréal Paris x Balmain, Color Riche

L'Oréal Paris x Balmain, Color Riche

United, We Are Invincible.
Kolleksjonen lanseres eksklusivt hos VITA i oktober 2017.

Skrevet av: Nnenna Echem

Nnenna Echem. 24 år fra Oslo. Masterstudent ved BI og lifestyle blogger.
Les flere poster Nnenna har skrevet

En kommentar om “L’Oréal Paris x Balmain

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul