Et must under dårlige lysforhold

Alle har vi vel opplevd å bruke tid og energi foran speilet, for å så oppdage at den pene sminken plutselig ikke er så flott idet du går ut i dagslyset. Men det finnes håp!

Reklame

Godt lys er minst like viktig som god kvalitet på produktene du putter i ansiktet. Men det er ikke alltid lysforholdene spiller på lag med speilet. Plutselig har en lyspære røket, eller kanskje det ikke er særlig godt lys der du sitter og skal sminke deg.

Kanskje du allerede har en lampe som gir perfekt lys, men speilet lar seg ikke stå oppreist uten at du holder det. Også blir det krøll på ledningen. Akk så irriterende det kan være å være jente innimellom. Men i teknologialderen vi er inne i, finnes det så klart geniale duppeditter som ikke bare er forbeholdt gutta. Sminkespeil med LED-lys i rammen er blant det smarteste du kan ha i kofferten på reise, eller i sminkeskuffen hjemme. At herligheten drives av batterier gjør at du kan vinke farvel til ledningskrøll, og sminke deg hvor som helst. Også er det ikke så dumt at LED lyset bruker 80 % mindre strøm enn vanlige lyspærer.

Skrevet av: Femelle

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul