Nordiske beauty-brands vi elsker!

Når det kommer til skjønnhet så finnes det utallige merker å velge mellom. Internasjonalt finnes det populære merker som L’Oreal, MAC og Lancome, men flere og flere er stadig på jakt etter nordiske merker som er tilpasset det nordiske klima. Disse nordiske skjønnhetsmerkene er nettopp det:

Nilens Jord

Det danske merket, med et merkevarenavn som er inspirert av de gamle egypterne og deres unike måte å leve på, er en av våre favoritter. Nilens Jord fokusere mest på sminke og har produkter innenfor kategorien lepper, øyne og ansikt. Nilens Jord har også en ny penselserie som heter ‘Metallic Collection’. Alle penslene i denne serien er håndlaget med syntetiske fibre og passer i enhver sminkepung.

Nilens Jord

Nilens Jord kan blant annet kjøpes på makestyle.no og enkeltoggreit.no

Löwengrip Care & Color

Löwengrip Care & Color er et svensk skjønnhets merke etablert av Isabella Löwengrip. Löwengrip Care & Color er tilpasset det nordiske klima, hvor alle produktene er miljøvennlige. Löwengrip har produkter innefor flere kategorier – sminke, ansiktspleie, hår og parfyme.

Löwengrip Care Color

Löwengrip finner du på Bangerhead.no og Komplettapotek.no.

Idun Minerals

Idun Minerals er et svensk skjønnhetsmerke basert på 100% rene mineraler og helt fri for tilsetningsstoffer. Idun Minerals har produkter innenfor kategorien ansikt og negler. Idun Minerals er perfekt for de med sensitiv hud, da alle produktene er renset for nikkel, krom og mikroorganismer.

Idun Minerals

Idun Minerals får du tak i på Coverbrands.no og Komplettapotek.no.

Swiss Clinic

Swiss Clinic er et svensk varemerke. Alle produkter er utviklet og produsert i Sveits, derav navnet. Det er flere som sverger til Swiss Clinic på grunn av den synlige effekten den gir etter kort tid. Alle produktene er kinksk testet. Swiss Clinic er nylig ute med en ny serie som heter PENTA Technology. Denne serier er basert på nye ingredienser som skal gjennoppbygge huden og bevare elastisiteten.

Swiss Clinic
Swiss Clinic kan kjøpes på swissclinic.no

Skrevet av: Nnenna Echem

Nnenna Echem. 24 år fra Oslo. Masterstudent ved BI og lifestyle blogger.
Les flere poster Nnenna har skrevet

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul