Takket nei til Paradise Hotel, og ja til Brun og blid

Brun og blid arrangerer årlig en egen modellkonkurranse hvor alle over 18 år kan være med for å konkurrere om å bli deres frontfigur. Ved å arrangere en slik åpen konkurranse slipper solariumskjeden å bruke modellbyråer eller fronte kjendiser slik de gjorde tidligere. Vinneren vil også motta en gavepremie på kr 200 000,-

Dora Marbel (23) stakk av med seieren som Brun og blid sin nye modell. Hun får da være med på et spennende modelloppdrag og hun får en gavepremie på kr 200 000. Snart vil alle se henne på plakatene til Brun og blid.

Daglig jobber Dora som grafisk designer hvor hun spesialiserer seg på å designe bøker. I fritiden liker hun å danse, sy og hekle klær.

Hun forteller at hun er meget fornøyd med seieren og modellkontrakten.

– I 2016 deltok jeg i samme konkurranse hvor jeg kom helt til finalen. Men da ble jeg konkurrert ut av Nicklas Olsen Hovland som ble denne konkurransen sin første mannlige vinner. Derfor føles det ekstra godt med seieren i år, og ikke minst kr 200 000,- som var pengepremien.

Hva skal du bruke pengene til?

– Kr 200 000 kommer veldig godt med som egenkapital når jeg snart skal kjøpe meg leilighet. I tillegg tenkte jeg å spandere mamma med på en ferie. Det fortjener hun etter å ha hatt tålmodighet med meg i studietiden.

Porsgrunn-jenta har jobbet som modell de siste 8 årene ved siden av både jobb og studier. Hun har vært med i reklamer, musikkvideoer, kortfilmer. I tillegg har hun hatt en liten rolle i den norske filmen «Børning».

Har du også vært med i noen realityserier ?

– Jeg kom faktisk med til 3. audition i Top Model for noen år siden. Utenom dette har jeg også nylig takket nei til å være med i den kjente realityserien til TV3, «Paradise Hotel».

Selv om Dora stortrives som grafisk designer, tenker hun at kanskje modellkontrakten kan være et fint springbrett videre i karrieren.

Bikinien på Instagram-bildet under har hun heklet selv.

Skrevet av: Femelle

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul