Tips til tørt hår og vinterhud

Noen av produktene i denne artikkelen (nr. 2 og 4) er sponset av MILDH Beauty Press

Sliter du med tørt hår, hud og tørre lepper om vinteren? Vel, du er ikke den eneste. Heldigvis finnes det mange produkter på markedet som kan redde oss med tørr hud. Jeg har testet fire produkter som er essensielle denne vinteren.

Det første produktet er fra REN Skincare og er en Moroccan Dry Oil. Dette produktet kan brukes på huden så vel som på håret og har en fantastisk duft av roser. Jeg påførte dette produktet på håret mitt etter å ha brukt krølltangen min tre dager på rad, og fikk tilbake den normale fuktigheten i håret. Dette produktet etterlater også håret glansfullt og silkemykt og er en av de bedre Dry Oils jeg har prøvd.

Nnenna Echem, tørt hår og vinterhud

Det andre produktet er fra Elizabeth Arden og er en Advanced Lip Fix Cream som er perfekt for tørre vinterlepper. Dette produktet tar seg av sprukne linjer på leppen og tar seg også av de dypere linjene og behandler hele leppen. Produktet er også tilført mye antioksidanter for å bevare fuktigheten i leppene. Dette produktet kan også påføres før du tar på deg leppestift. Du må da vente til kremen er helt tørr før du påfører leppestiften.

Det tredje produktet er også fra Elizabeth Arden og er den verdens kjente Eight Hour Lip Cream. Dette er en leppepomade, men kan også brukes på tørre hender, noe som er genialt. Dette produktet er en av mine «all-time favourites» og er konstant med meg i vesken.

Det fjerde og siste produktet er en Argan Oil fra Björn Axén tilført oljer fra macadamia-nøtter og en plante som kalles Geitvedslekten (bucktorn). Den marrokanske arganoljen er rik på antioksidanter som er godt for håret. Dette produktet er også bra for deg med tørt hår, spesielt for deg med slitte hårtupper fungerer dette produktet bra.

Nnenna Echem, tørt hår og vinterhud

Nnenna Echem, tørt hår og vinterhud

Skrevet av: Nnenna Echem

Nnenna Echem. 24 år fra Oslo. Masterstudent ved BI og lifestyle blogger.
Les flere poster Nnenna har skrevet

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul