Sjokoladedekte Oreos

Denne oppskriften/bildene og teksten er lånt av bloggen sukkerfeen.com med tillatelse.

Disse nydelige og gode søtsakene er enkle å lage og vill sjarmere enhver. Disse formene kalles Cookiemoulds og finnes i mange varianter. De selges bl.a hos Strössel & Annat, men går helt sikker å få tak i på feks. Ebay eller andre steder også. Du trenger rett og slett bare en slik form, oreos (eller andre kjeks i samme størrelse), en god sjokolade som er fin å smelte og eventuellt hvit sjokolade og farge eller Candymelts om du vill ha en annen farge på teksten. Fremgangsmåten kunne ikke blitt enklere;

Smelt hvit sjokolade og farg i ønsker farge m du trenger ikke mye for dette er kun til teksten (eller smelt noen Candy melts). Bruk en sprøytepose med en tip med et lite rundt hull, eller gjør som jeg å bruk en dekorpenn. Med denne fra Lekue kan du bare legge Candymelts eller sjokolade rett i pennen og ta hele i mikroen.


Fyll så forsiktig i teksten i formene. La den stå i kjøleskap eller fryser til teksten har stivnet.


Smelt nå sjokoladen din, og fyll ca 1/3 av formene. Sett de igjen til å stivne i kjøleskap eller fryser.


Nå smelter du atter sjokolade, men legg først en Oreo i hver form.


Hell sjokolade over til hele kjeksen er dekket. Avkjøl helt til alt har stivnet og ta godbitene ut av formene.


Så er det bare å servere de på et fint fat og kose seg. Nam nam!

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul