Gi melkesyren din til en god sak

Wings For Life World Run arrangeres i Stavanger og startskuddet går søndag 3. Mai 2015 kl 13.00.

Stavanger er oljehovedstaden i Europa og det er her du finner noen av de fineste strendene den norske kystlinjen har å by på. Denne delen av Norge er også kjent for sine sporty innbyggere, en av årsakene er nok de vakre omgivelsene som er fantastisk for alle typer utendørsaktiviteter.

Stavanger er sterkt preget av Gulfstrømmen, og det på godt og vondt. Gulfstrømmen bidrar til relativt milde vintre, men desto våtere regnperioder resten av året. Det vil ikke være lett å løpe om det er kulde, regn og sterke vinder, men målet vil være felles for alle deltagerne over hele verden: å løpe for dem som ikke kan løpe.

Gjennomsnittlig nedbør for Stavangerområdet er 1 180 mm per år, og i gjennomsnitt er det regn eller snø omtrent 220 av årets 365 dager. Men ikke la det skremme deg. Vi har et uttrykk i Norge som sier at det er ikke noe som heter dårlig vær, bare så lenge du har riktige klær!

Våren kommer riktignok vanligvis tidlig til Stavanger. Maimåned er ofte vakkert, med sterk vårsol og tørkeperioder.

Har du lyst til å delta i årets beste løp, lokalisert i et av Norges fineste fylker? Da må du melde deg på Wings for Life World Run i Stavanger! Alle som har fylt 16 år innen søndag 3. mai kan delta, enten du er nybegynner eller rutinert løper, ung eller gammel. Tusenvis av deltakere vil løpe nøyaktig samtidig – ikke bare i Norge med i 33 andre land også. Bli med på dette globale løpet, konkurrer mot hele verden, og løp for dem som ikke kan! Hele deltageravgiften går til forskning på ryggmargskader.

Les mer om løpet og meld deg på via nettsiden til Wings For Life World Run.

Bildekilde: Wingsforlifeworldrun.com

Skrevet av: Reidun Beate S. Hagen

26 år gammel gründer og alenemamma fra Trondheimsområdet.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul