Løper du lengre med Else Kåss Furuseth i hælene?

Motiverer deltagere i det globale veldedighetsløpet Wings for Life.

Reklame

Veldedighetsløpet Wings for Life World Run returnerer til Stavanger 7.mai. Dette er et globalt løp som arrangeres over hele kloden – samtidig.

I Stavanger løper man i frisk vårluft kl. 13.00. I Melbourne? Kl. 03.00 i kaldt høstvær midt på natta, mens deltagere i Dubai kjemper i 45 varmegrader – og alle løper mot hverandre! Formålet er å samle inn midler til forskning på ryggmargsskader, og hele 100% av deltageravgiften og går direkte hit.

 

Kom i stemning med Else Kåss Furuseth

Else er et kjent fjes som komiker og programleder fra både radio og TV, og i 2016 stilte hun opp som Catcher Car-sjåfør under Wings for Life World Run. Catcher Car fungerer som mållinje i løpet, og når denne tar deg igjen er du ute. I år er stafettpinnen gitt videre til alpinist Henrik Kristoffersen, men Else blir likevel å se i Stavanger 7.mai!

– Jeg ønsker å bidra fordi det er en god sak selvfølgelig, også ble jeg såpass glad da jeg hørte at dere hadde fått en profesjonell idrettsutøver som sjåfør i år, så jeg kan fokusere på det jeg liker aller best, å prøve å lage god stemning!

 

Vil motivere i løypa

For i tillegg til å varme opp deltagerne før løpet, vil Else også være synlig etter startskuddet er gått. Utstyrt med ropert vil Else følge etter Catcher Car i egen bil, og kommentere og motivere underveis.

– Her det blir lite pisk og mest gulrot, forklarer Else på spørsmål om hvordan hun skal motivere deltagerne.

– Kan gjerne hive ut fysiske gulrøtter også, om noen trenger det. Jeg skal heie folk fram som om det var sjølveste Olympiaden!

 

Folkefest i Vågen

Alt fra eliteløpere, hobbymosjonister og rullestolbrukere stiller side om side på startstreken. Siden dette løpet ikke har en fast distanse, deltar man med sine egne mål – og det er kun du som setter dine egne begrensninger.

I forkant vil det være arrangert oppvarming, musikk og aktiviteter på scene. For de som ikke løper, men ønsker å følge sine kjente og kjære, kan man gjøre dette fra oppsatt storskjerm.

 

Løp med Norges fremste atleter

Flere av Norges største atleter stiller til start, for å vise sin støtte til ryggmargsskade.

Heidi Weng har deltatt i løpet tre år på rad, og blir å finne til start i Stavanger neste år også.

– Det er bare å melde seg på, det er et gøy løp der bilen tar deg igjen, og det er veldig god stemning i løypa, forteller Heidi Weng.

Andre kjente fjes du kanskje kommer til å løpe ved siden av er Petter Northug, Tiril S. Christiansen og Henrik Kristoffersen. Den norske «Vikingen» Lasse Matberg stiller også til start.

Wings for Life World Run

Skrevet av: Femelle

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul