Ukens blogg: Katarina Olsen

Ukens blogg er Katarina Olsen (25), som blogger på yourcarrie.femelle.no.

Hvor lenge har du blogget hos Femelle?
Jeg har blogget hos Femelle siden januar 2014. Så bloggen min har nettopp hatt tre års jubileum. Min bloggreise har vært en ganske lang en egentlig. For etter at jeg startet min første blogg i en alder av 14-15 år, har jeg hatt flere forskjellige type blogger på flere plattformer. Både personlige og tema blogger innen mote- og beautyverden. Men det var ikke før Yourcarrie kom til live at jenta bak bloggen virkelig fant stemmen sin.

Hva kan vi lese om på bloggen din?
På min blogg tar jeg med leserne mine på et innblikk inn i historieboken jeg kaller livet mitt. På både godt og vondt får de være med inn i min hverdag og på mange måter kan du si at dere vil få et innblikk i hva som foregår inne i hodet mitt. For bloggen min er som en blanding av min personlige dagbok/historiebok, og den rollen som den lojale og støttende storesøsteren som alle kommer til for råd, som jeg ofte tar på meg. Hos meg får leserne et ærlig innblikk i livet med mental lidelse (OCD) og andre tøffe temaer som kroppspress og mobbing. Men på den andre siden av spekteret så vil man også finne oppskrifter, DIYs, sminkelooks, moteinnslag, makeup-artist tips & triks og andre blogginnlegg ifra min kreative hverdag. I hele oktober blir også bloggen min forvandlet til et spøkelseshus, da jeg hele måneden lader opp til min favoritttid på året, med serien «This is Halloween». Hvor jeg hver eneste dag frem til den store dagen deler inspirasjonsinnlegg om alt ifra Halloweensnacks til kostymelooks og bordpynt. Yourcarrie er et sted hvor drømmere får vite at de ikke er alene. Et sted hvor «outcasts» ruler verden og storbylivet handler om så mye mer enn et par sko. Det er stedet hvor perfekt er det du selv føler deg vel i, og det stedet hvor du aldri trenger å unnskylde deg for å være den du er.

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg begynte å blogge fordi jeg alltid har elsket å skrive historier.

Hvilke ambisjoner har du for bloggen din?
Mitt største håp for bloggen min er at jeg kan være et fri sted for leserne mine, og at jeg igjennom mine blogginnlegg kan bringe frem et smil og litt latter i deres hverdag. Jeg håper jeg kan fungere som den støttende storesøsteren eller bestevennen de betror seg til når livet blir tøft. En skulder å gråte på, den de ser til for å få seg en god latter eller et godt råd eller to.

Hva liker du best ved å blogge?
Jeg elsker å høre ifra leserne mine og den gode responsen jeg får. Det å skrive noe som kan røre noen eller få de til å tenke over noe lenge nok til å skrive til meg, det er helt klart noe av det beste ved å blogge.

Hvor henter du inspirasjon?
Jeg henter inspirasjon ifra alle deler av livet mitt, og alle de forskjellige menneskene som er i det.

Hvem er dine favorittbloggere?
RockstarCharlie. Charlie er en fantastisk person, som jobber så hardt og gir alt i det hun gjør. Uansett om det er makeup, blogging, matlaging eller bare det å være en god venn. Hun er utrolig og jeg beundrer henne så mye.

Hva skal til for at en blogg fanger din oppmerksomhet?
At bloggeren skriver med et åpent og ærlig sinn, og ikke er redd for å dele livet sitt med leserne sine.

Katarina Olsen

Hva driver du med utenom bloggen?
For øyeblikket studerer jeg, og jobber som freelance makeup-artist/skribent. Ellers så finner du meg i et konsertlokale. Sammen med min bestevenn i pels, eller med tegnesakene i hånden og headsetet på ørene.

Beskriv deg selv med fem ord.
Drømmer, kreativ, ærlig, omtenksom, Carrie.

Hva gjør du helst på en lørdag?
Har jentekveld med bestevenninnen, med god mat, vin og musikk.

Hva er din favorittmat?
Mammas makaronigrateng og indisk.

Hva står høyest på ønskelisten din for øyeblikket?
Tur til New York eller konsertbilletter til å se favorittbandet.

Hvordan vil du beskrive stilen din?
Som en blanding av rockejenta på første rad, Carrie Bradshaw og skatejenta med brettet i hånden.

Fortell noe vi kanskje ikke visste om deg?
Jeg har en liten føflekk på pekefingeren min. Det er det kanskje ikke alle som vet.

Hvordan ser livet ut om 10 år?
Jeg håper at jeg om 10år lever et friskt og godt liv, omringet med gode mennesker rundt meg. Samtidig så håper jeg at jeg har fått krysset av flere drømmer på min liste. Og at jeg fortsatt skriver ord som forhåpentligvis vil være de noen der ute trenger å lese en dag.

Hva får deg til å le?
Det er så mye, egentlig. Men tror nesten at Mamma, min bestevenn i pels Pepsi og tantebarna mine tar kaka her altså.

Hvilke produkter klarer du deg ikke uten, og hvorfor?
Benefit Gimme brow er en sikker vinner i sminke mappen min. Dette er det eneste brynproduktet som virkelig har funket på mine tynne og lyse bryn. Kat Von D lock-it liquid foundation er uten tvil den beste foundationen jeg har prøvd, og den eneste som ikke huden min har hatet de siste årene. En god sort vannfast maskara og en liquid lipstick (favorittene er NYX soft matte lip cream og Kat Von D) er også noe som alltid må være med i sminke mappen.

Hva gjør deg lykkelig?
Det finnes ingenting som gjør meg så lykkelig som å være på konsert, eller å ha tantebarna i armene mine.

Hvilke plagg må du ha i garderoben?
En oversized skjorte, leggings og et par kule boots.

Hva bruker du helst penger på?
Konsertbilletter, god mat, makeup eller overraskelser til de jeg er glad i.

Hva er drømmejobben for deg?
En jobb du føler en lidenskap for, og som får deg til å føle at du ikke jobber en eneste dag i ditt liv. Det er drømmejobben.

Hvem ser du opp til?
Mammaen min. Det finnes ikke noen bedre person i mine øyne. Hun er mitt aller største forbilde og inspirasjon. Det er mitt største håp at jeg kan vokse opp til å ha halvparten av hennes styrke og skjønnhet inside and out. For hun er rett og slett utrolig. Hun har alltid vært min aller største fan, og jeg er uten tvil hennes.

Katarinas blogg: yourcarrie.femelle.no ♥

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul