Ukens blogg: Benedicte Haugaard

Ukens blogg er Benedicte Haugaard. Hun er 25 år, og blogger på benedicte.femelle.no.

Hvor lenge har du blogget hos Femelle?
Jeg har blogget for Femelle.no siden april 2013. Jeg blogger tidligere for Blogg.no og lå på topplisten der da jeg fikk innpass hos Femelle.

Hva kan vi lese om på bloggen din?
På bloggen min kan du lese om mitt liv som reiseblogger, frilansjournalist, fotograf, hobbymodell og tidligere realitydeltaker. Jeg skriver mye om steder jeg besøker, ting jeg opplever og samfunnsdebatter i tillegg til den obligatoriske delen om mote, skjønnhet og interiør.

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg fikk beskjed om å starte en blogg på journaliststudiet i Oslo, og etter et internship i KK.no ble bloggen større, og jeg ble motivert til å fortsette.

Hvordan jobber du med bloggen din?
Jeg jobber veldig forskjellig fra tid til annen! Noen uker kaster jeg ut 14 innlegg, mens andre er det nærmest stille med unntak av et par poster. Jeg har ikke jobben som fulltidsjobb, og sannheten er jo så enkel som at livet ikke alltid er like spennende og inspirerende. Jeg kan også innrømme at jeg er flinkere til å jobbe når kjæresten er borte på jobb. Når han er hjemme vil jeg helst bare ligge å kose, mens han nærmest på binde meg fast til macen for at jeg skal få jobbet. Målet er å skrive minst 7 innlegg i uken – gjerne ett eller to hver eneste dag.

Hva liker du best å lese om på andre blogger?
Skjønnhet, interiør, debatter og reise. Mote er spennende på fashionweeks og som inspirasjon, men rene antrekksblogger blir fort kjedelig.

Hva driver du med utenom bloggen?
Jeg er utdannet journalist og søker fast jobb som tekstforfatter eller i radio/TV. Foreløpig jobber jeg som frilansjournalist og lever livet i det fri med mye reising og opplevelser!

Har du noen spennende planer for 2017?
I februar og mars befinner jeg meg i Amerika! Først en uke i New York hvor jeg skal jobbe som catwalkmodell for New York Fashion Week, men senere på roadtrip i Miami og cruise i Karibien. Jeg skal også på to turer til Italia, og skal bruke mye av 2017 på å planlegge en backpacking-tur til Asia for neste år.

Beskriv deg selv med fem ord.
Utadvendt, vill, arbeidsvillig, målrettet og blid.

Hva gjør du helst på en lørdag?
Om kjæresten er hjemme lager vi gjerne litt ekstra god mat og drikker et par corona foran tv-skjermen alene, eller med venner. Er han på jobb på sjøen kaster jeg ned en flaske prosecco – og da du finner meg på et dansegulv i Drammen omringet av jenter!

Hva er din favorittmat?
Sushi, alt asiatisk, tapas og meksikansk.

Hvordan vil du beskrive stilen din?
Stilen min får nok inspirasjon fra dagsformen. Jeg er ganske avslappet og rocka til vanlig, men kan til tider pynte meg med kjoler, heels og masse makeup! Andre dager dasser jeg rundt i fløyels-kosedressen med en dott på hodet og syns det er heeelt OK i all offentlighet.

Fortell noe vi kanskje ikke visste om deg?
Jeg er fullstendig avhengig av almanakk, kalender og lister. Jeg fører ingenting inn digitalt, og har alt på lister og i bok.

Hvordan ser livet ut om 10 år?
KLISJE-ALARM! Da er jeg gift, har ett barn og det siste på vei, har et stort hus ved sjøen, hund og en mann som gjør meg lykkelig! Jeg jobber som journalist i et magasin, i TV eller radio og blogger fortsatt.

Hvilke produkter klarer du deg ikke uten, og hvorfor?
Jeg klarer meg ikke uten hudpleieserien til Environ, highlighter-produktene til Mac (både pudder og strobe-cream), BareMinerals pudder og BareSkin foundation, Olympus PEN kameraet mitt, macbooken min og almanakken min.

Hva gjør deg lykkelig?
Kjæresten min gjør meg lykkelig. Fordi han hjelper meg å fullføre reisedrømmene mine, som er den neste tingen på listen som gjør meg lykkelig.

Hvilke plagg må du ha i garderoben?
Skinnjakken, vintage levi’s boyfriendjeans, sorte jeans, hvit tee og sneakers.

Hva bruker du helst penger på?
Jeg bruker mest penger på mat og drikke – uten tvil! Så bruker jeg selvfølgelig mye penger på klær og sminke, men jeg er likevel god på å prioritere, og får inn en reise i ny og ne.

Hva er din verste uvane?
Jeg biter negler. Ufattelig ekkelt!

Hva er drømmejobben for deg?
Reisejournalist, reporter, programleder, magasinjournalist eller radio-host.

Hvem ser du opp til?
De som jobber som det samme som meg – og har fått det til.

Benedictes blogg: benedicte.femelle.no ♥

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul