Mileni

Mileni

Mileni har som ønske å hjelpe deg som har havnet i økonomiske vanskeligheter. De gir deg muligheten til å refinansiere med sikkerhet og på den måten kan du få kontroll over økonomien din igjen.

Søk nå

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Effektiv rente fra 4.08 %
 • Lånesum opptil 10 000 000 kr
 • Inntektskrav 180 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 - 30 år

Vilkår

 • Lånebeløp: 10 000 - 10 000 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 - 30 år
 • Rente: 3.99 - 9.99 %
 • Effektiv Rente: 4.08 - 10.87 %
 • Aldersgrense: 19 - 99 år
 • Rentefritt for nye kunder: Nei
 • Godtar betalingsanmerkninger: Ja
 • Inntektskrav: 180 000 kr
 • Etableringskostnad: 400 kr
 • Administrasjonsavgift: 40 kr

Fordeler

Høyt lånebeløpRefinansiering med og uten sikkerhetValgfri nedbetalingstid fra 1 - 15 årLav rente Godtar betalingsanmerkning
Gå til Mileni

Annonselenke

Om Mileni

Mileni er en låneformidler som markedsfører seg selv med tilgang for moderne teknologi, som gir mulighet for å koble sammen søkere med de beste låneproduktene.

Mileni har registrert at tradisjonelle långivere opererer med tungvinte løsninger for søknadsskjemaer. Dette resulterer i at søknadene er urelevante for søkere eller søkere har søkt feil lånetype. På grunn av gamle løsninger, er låneprosessene trege og tidkrevende. Mileni har sett flere tilfeller der søkere ikke får tilstrekkelig hjelp eller hjelp i det hele tatt.

Mileni sin løsning

Mileni har utarbeidet en effektiv løsning som er basert på moderne teknologi for å lese dette problemet. Det er ved hjelp av oppdatert informasjon fra flere registre på nett. Ved hjelp av økonomiske rådgivere, folk med teknologisk bakgrunn, og forbindelser fra bank og finans, så har Mileni mulighet til å tilby en plattform som har gjort hele søknadsprosessen enklere.

Dette hjelper søkere av lån uten sikkerhet, lån med inkasso og betalingsanmerkninger, boliglån og refinansiering i stor grad. Dette er mulig på grunn av et analysesystem som er laget med AI (kunstig intelligens) og løsninger basert på prediksjon. Mileni mener at dette hjelper med å halvere behandlingstiden man vanligvis møter hos en tradisjonell långiver.

Siden et resultat av dette vil være at kundenes informasjon alltid vil være helt oppdatert, så kan Mileni hjelpe med å finne lånetype som er riktig for enhver søker. Dette gir søkeren en svært mye kortere låneprosess, og sjansen for hver enkelt søker får det lånet som er best.

Dette gjør Mileni eksklusivt sammenlignet med konkurrentene

I dagens samfunn er det et stort lånemarked og det gjør konkurransen hard. Aktørene må konkurrere med å ha en effektiv og moderne teknologi, samt ha konkurransedyktige betingelser og vilkår. Hvis man ikke klarer å tilby dette, vil man bli presset ut av lånemarkedet. Teknologi har sørget for at flere aktører kan konkurrere med de tradisjonelle bankene, som kan være svært positivt for forbrukerne. Derfor handler det i stor grad om å utnytte det som forbruker, for å skaffe seg de beste betingelsene.

Mileni sitt store konkurransefortrinn går ut på erfaring og tilby kundene løsninger de faktisk trenger. Dette kombinert med moderne teknologi som gjøre låneprosessen rask og effektiv. Dette gir Mileni sine samarbeidspartnere bedre uttelling for mye mindre arbeid enn tidligere.

Vårt store fortrinn er vår erfaring i finne gode løsninger for kunden, kombinert med teknologien som gjør prosessen betydelig raskere.

Oppsummert, så gir Mileni brukeren bedre løsninger, raskere, og bankene større uttelling for betraktelig mindre arbeid.

Slik skal Mileni forbedre seg med tiden

Den dag i dag tilbyr Mileni sine kunder forbrukslån, refinansiering, lån med inkasso og betalingsanmerkning, samtidig som de er behjelpelig for folk som ønsker å unngå tvangssalg av sin bolig.

Mileni jobber aktivt med å kunne tilby boliglån og billån på best mulig måte til sine kunder.

I 2022 begynte de også med å arbeide med å utbygge digitale bankløsninger. Allikevel har de hovedfokus på å tilby en bedre og sikker låneprosess til mennesker som har vansker med å søke lån hos tradisjonelle långivere.

I tillegg til dette ønsker Mileni å få på plass en lisens som gir de rettighet til å bli et betalingsforetak. På denne måten kan de på sikt bli en moderne bank. En slik løsning kan bety flere produkter og tjenester, samtidig som de kan tilby egne banktjenester via sin egen plattform.

På denne måten skal Mileni bli den foretrukne plattformen for ulike lån, investering og annen aktivitet innenfor bank.

Mileni anmeldelse

Mileni har utnyttet moderne teknologi og løsninger for å kunne tilby gode lånemuligheter for sine kunder. I dag kan Mileni videreformidle lån med og uten sikkerhet, samt refinansiering med og uten sikkerhet. Det gjør at man kan sammenligne flere lånetilbud hvis man benyter seg av Mileni. Mileni jobber også hardt for å kunne bli en foretruken bank i fremtiden, som kan levere moderne løsninger for lån og investering. Nå vil Mileni først og fremst jobbe med å tilby gode løsninger for boliglån og billån.

Videre nedover, har vi tatt for oss forbrukslån og refinansiering, slik kan at man kan få et inntrykk av hvordan Mileni fungerer og hva slags vilkår de kan levere. Mileni møter sterk konkurranse fra både Lendo og Uno Finans, men det kan bli veldig interessant å se hvordan Mileni presterer i lånemarkedet som låneformidler den kommende tiden. Til nå har de utviklet effektive løsninger som er bygget for å gjøre behandlingstiden for søkere så rask som mulig. Det er gratis og uforpliktende, så søk lånet som er interessant og få lånetilbud.

Mileni forbrukslån

Mileni gir deg muligheten til å søke forbrukslån fra kr 10 000 til 500 000 kr. Dette gir søkere mulighet til et fleksibelt forbrukslån etter behov og ønske.

Når det kommer til forbrukslån så er nedbetalingstid aktuelt. Da kan Mileni tilby forbrukslån med alt fra 1 til 5 år nedbetalingstid som er normalt når man skal søke lån uten sikkerhet.

Mileni gir fordeler ved søk av forbrukslån som:

 • Sammenligning av lånetilbud fra flere långivere
 • Man får svar på lånesøknad på dagen
 • Forbrukslån kan utbetales fra 0 til 3 dager

Slik søker man forbrukslån med Mileni

Når man skal søke forbrukslån med Mileni, har det ikke noe å si om man skal bruke penger på ferie, oppussing, uforutsette utgifter eller til eget forbruk. Med Mileni søker man forbrukslån til det formålet søkeren måtte ha og til når man trenger pengene. Forbrukslån skal hjelpe til med å finansiere det som man vanligvis ikke har mulighet til, og betale det ned over en gitt periode. Sagt på en annen måte, så forhåndsbetaler man også fordeler man kostnadene for tiden som kommer.

Søk forbrukslån, få svar med betingelser og vilkår fra ulike långivere slik at du kan velge det som passer deg aller best. Etter du har valgt ditt foretrukne forbrukslån, så vil pengene være overført innen 2 til 3 dager vanligvis.

Krav for å søke forbrukslån hos Mileni

 • Ha fylt 20 år.
 • Man må ha en årsinntekt på 250 000 kr minst
 • Man kan ikke ha registrert betalingsanmerkninger.

Utenom disse kravene så handler det om långivere Mileni samarbeider med og den økonomiske situasjonen til søkeren.

Verdt å vite om søknadsprosessen

Långiverne som Mileni samarbeider med tar en egen vurdering av opplysingene søkeren har oppgitt og kredittsjekken som er tatt. Dette gir hver enkelt långiver et inntrykk om de skal tilby et lånetilbud og eventuelt hva slags betingelser som skal tilbys. Derfor vil renten være ulik fra de ulike långiverne, fordi alle har ulikt syn på risiko og krav.

Betingelsene kan også endres om man for eksempel bruker en medsøker når man skal søke lån. Det gir långivere et inntrykk av at det er mindre risikabelt fordi det er to stykker som skal nedbetale lånet.

Normalt så har man en nedbetalingstid på 1 til 5 år når man søker forbrukslån. Det finnes unntak, men det er hvis man søker refinansiering. Da bruker man eksisterende gjeld for å søke et nytt lån. Slik kan man få nedbetalingstid opptil 15 år. Dette er en løsning som kan være lønnsom for mange.

Långivere har ulik praksis når det kommer til å nedbetale forbrukslån. Noen er veldig strenge på at man skal følge nedbetalingsplanen som er lagt, mens andre er mer fleksible. Hvis tilfellet skulle være at man har mer penger til over en måned, så har man mulighet til å betale ekstra på lånet. Slik kan man bli gjeldsfri raskere.

Noe som kan være verdt å huske når man skal signere låneavtale, er å benytte seg av BankID. Det har blitt veldig utbredt å benytte seg av for långivere, og det sørger for at signeringen blir gjennomført på en sikker og god måte. Det kan også resultere i at pengene blir overført til konto raskere.

Refinansiering uten sikkerhet hos Mileni

Hvis tilfellet er at man har flere dyre forbrukslån, smålån eller kredittkort som man har vanskelig for å betale ned, så kan refinansiering være et godt alternativ. Som nevnt er hovedpoenget å kutte de månedlige kostnadene med eksisterende gjeld og få bedre oversikt.

Når man skal refinansiere, så er det viktig at informasjonen man fyller ut i lånesøknaden stemmer. Det er fordi refinansieringstilbud blir mer eller mindre skreddersydd etter søker sin situasjon. På grunn av at forskjellene er store mellom mennesker og deres situasjoner, så leverer långivere tilpassede lånetilbud innen refinansiering. Derfor må man fylle inn riktig informasjon, ellers kan det få konsekvenser som avvist lånesøknad eller få muligheten til å låne penger i senere tid.

Hvis man benytter seg av Mileni, så har man mulighet til å få veiledning av økonomiske rådgivere. De vil gjøre sitt ytterste for å hjelpe hver enkelt søker med å få det beste lånetilbudet. Slik kan de sørge for at kundene sine får en bedre hverdag, siden personlig økonomi har en stor påvirkning på folk sine liv. Denne servicen er helt gratis og det er ikke noe Mileni vil fakturere for.

Derfor skal du refinansiere med Mileni

Ved hjelp av Mileni kan man også søke refinansiering av forbrukslån, smålån eller kredittkortgjeld uten sikkerhet. Det betyr at man kan samle eksisterende gjeld for å få bedre betingelser enn man allerede har. Dette gir deg muligheten til å samle renter og gebyrer, samtidig som man får ett lån og en långiver å forholde seg til. Slik kan man spare penger og få mer penger til overs, eller betale ned mer på det nye lånet. På denne måten kan man bli fri for gjeld fortere.

Hos Mileni kan refinansiering av uten sikkerhet sørge for at man får:

 • En lavere rente enn tidligere
 • Få en bedre oversikt over økonomien
 • Man kan få bedre kontroll på gjeld
 • Hvis man ønsker å benytte seg av denne tjenesten, så er det gratis og uforpliktende.

Slik søker du refinansiering uten sikkerhet

Hvis man er en som har vansker med flere lån uten sikkerhet, så er refinansiering et godt tilbud. Med Mileni kan man søke refinansiering uten sikkerhet opptil 500 000 kr. Hvis det er snakk om refinansiering med sikkerhet, så kan man søke fra 150 000 kr og oppover. Det kan du lese mer om lenger ned i anmeldelsen.

Slik søker du refinansiering hos Mileni:

 1. Først bruker du nettsiden for trykke deg inn på “refinansiering uten sikkerhet”. Fyll ut nødvendig informasjon i søknadsskjemaet. Etter søknaden har blitt sendt, vil den bli behandlet av Mileni videresendt til samarbeidspartnere.
 2. Har man noen spørsmål eller trenger veiledning av en økonomisk rådgiver, så anbefales det å bruke. Det skjer oftere at man får godkjent en lånesøknad hvis man benytter seg av en økonomisk rådgiver.
 3. Etter lånesøknaden er behandlet og videresendt, så må man bare vente til långivere sender lånetilbud. Får man flere lånetilbud kan man enkelt sammenligne og velge det beste tilbudet som er tilgjengelig. Når man skal velge lånetilbud, så er det veldig lurt å benytte seg av BankID. Slik blir sluttfasen mest mulig effektiv og sikker. Her kan også rådgiver benyttes.

Refinansiering med sikkerhet

Mileni kan også hjelpe med å søke refinansiering med sikkerhet. Det kan være svært nyttig for å få bedre betingelser på lånet eller om man skal refinansiere mer enn 500 000 kr. Mileni gir nemlig mulighet for å refinansiere opptil 10 000 000 kr.  Når man refinansiere med sikkerhet i bolig, så er ofte långivere mer fleksible. Det er fordi de føler de tar mindre risiko når de har en bolig i sikkerhet. Hvis søkeren ikke klarer å nedbetale lånet som avtalt, kan långiver ta kontroll over bolig. På denne måten får de pengene de har lånt.

Hvis man skal refinansiere med sikkerhet, så kan man som sagt få bedre betingelser enn refinansiering uten sikkerhet. Det kan sørge for at man får en god del penger til over i løpet av måneden og året. Dette kan gjør det mer effektivt å betale ned gjeld eller ha mer penger til andre behov. Kravet er at man har en egen bolig å sette som sikkerhet.

Alle har en ulik situasjon og det er veldig positivt med refinansiering hos Mileni. De hjelper å legge en skreddersydd plan for søkere sin situasjon, slik at de skal få det lånet som passer de på best mulig måte. Mileni er klar for å hjelpe deg og det er helt gratis.

Dette må du vite om refinansiering med sikkerhet hos Mileni

 • Man kan refinansiere fra 100 000 til 10 000 000 kr
 • Nedbetalingstid kan være alt fra 1 til 30 år
 • Den nominelle renten kan være alt fra 3,99 til 9,99 %. Renten settes individuelt basert på søker sin situasjon.

I tillegg:

 • Man beholder boliglånet sitt sånn det er
 • Man kan nedbetale lånet raskere enn hva nedbetalingsplanen sier. Det vil si at om man har penger til overs en måned, så kan man bruke det på å betale ned ekstra på lånet
 • Mileni tilbyr kundene sine avtalegiro. Slik unngår man å glemme den månedlige betalingen. Det kan være kostbart hvis det forekommer flere ganger

Krav for å søke refinansiering med sikkerhet

 • Man må eie egen bolig
 • Helst ikke ha betalingsanmerkning, men det kan være mulig å finne en løsning hvis det er tilfellet
 • Hvis man har en ektefelle og skal sette bolig i sikkerhet, så er det nødvendig at ektefelle gi sitt samtykke for at man setter sikkerhet i boligen begge bor i

Forberedelser før man skal refinansiere

Når man sammen med veiledere skal tilpasse refinansieringen på beste måte, er det til stor hjelp hvis man har noe informasjon på plass først. Før man skal søke kan man ha dette klart:

 • Gi informasjon i form av inntekt per dags dato
 • Ha informasjon om den totale gjelden man har per dags dato
 • Gi oppdatert informasjon om hva eiendommen man skal refinansiere er verdt per dags dato. Det kan ha innvirkning på hva betingelsene på lånet vil bli.

Prosessen med å søke refinansiering med sikkerhet

Her tar vi for oss trinnene for å søke refinansiering hos Mileni på en enkel måte. Se her:

 1. På nettsiden til Mileni kan man enkelt trykke seg inn på “Refinansiering med sikkerhet i bolig”. Her kan du fylle ut hvor mye du ønsker å refinansiere. Når du har fylt ut denne informasjonen blir du sendt inn til et søknadsskjema. Her blir man bedt om å fylle ut:
 • Personlig informasjon
 • Boforhold
 • Arbeidssituasjon

2. Når man har fylt ut informasjonen, så har Mileni anbefalt at søkere burde ta kontakt med veilederne de har tilgjengelig. Erfaringen dems sier at sjansen for å få et godkjent lån er mye større når man benytter seg av en veileder. Da blir prosessen gjennomført helt riktig.

3. Når man enten har levert søknaden individuelt eller med en veileder, så kan man vente på lånetilbud. Mileni videresender lånesøknaden til søkeren rundt til samarbeidsbanker. Slik kan de evaluere din situasjon og gi lånetilbud tilpasset søkeren sin situasjon.

4. Vær tålmodig og vent til flere lånetilbud er tilgjengelig. Slik kan man sammenligne og velge beste lånetilbud for sin situasjon. Når man skal signere det foretrukne lånetilbudet, så anbefales det å bruke BankID slik at sluttfasen kan avsluttes på en sikker og effektiv måte

Hvorfor skal man refinansiere?

Hvis man refinansierer forbrukslån, kredittkortgjeld eller andre smålån, så betyr det at en långiver betaler ned gjelden din og gir deg et nytt lån. Slik kan man få et nytt lån med bedre betingelser og vilkår. Det kan også sørge for at man får færre renter og gebyrer å forholde seg til. Slik er det lettere å få kontroll over økonomien sin. I tillegg, kan refinansiering være en gunstig måte å fjerne betalingsanmerkning.

Betalingsanmerkning kan fjernes når gjelden den er knyttet til blir betalt ned. Så hvis man refinansierer lån man har betalingsanmerkning knyttet til, så kan kan man fjerne anmerkningen. På denne måten kan det bli lettere å søke lån i fremtiden, eller når man skal skaffe seg nytt mobilabonnement eller strøm. Det kan være verdt å tenke på hvis man skal refinansiere.

Hva kan man forvente seg når man refinansierer?

Når man skal refinansiere med bolig som sikkerhet, så er det viktig at man tar en verdivurdering av boligen sin. Dette kalles en e-takst og blir satt av en eiendomsmegler. Eventuelt kan man benytte seg av en megler, men man kan enkelt få råd fra rådgivere fra Mileni åssen man kan organisere det på best mulig måte.

Det er svært ulikt hvordan långivere tilbyr gebyrer og renter, men dette er rådgivere fra Mileni opptatt av å informere deg om. Det er kun for å gi deg den beste løsningen som er tilgjengelig. Fra og med nå er tall man kan forholde seg til, som Mileni har gjort tilgjengelig:

 • Nominell rente på smålån er 13 %
 • Nominell rente på boliglån er 1.8 %
 • Når det er snakk om andre lån, er nominell rente på 5.5 %